• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: Η καλύτερη 10η της ζωής μου!
Δεν ήξερα αν θα τερμάτιζα τον αγώνα
Νέα 09/04/2013 - 15:25

Ο Αμερικανός άσος της Pramac, εμφανίστηκε τόσο έκπληκτος όσο και χαρούμενος με το πλασάρισμά του μέσα στην πρώτη δεκάδα των αναβατών, στον αγώνα του Κατάρ που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή. Ο Spies είχε δυσκολευτεί το Σάββατο στις κατατακτήριες, όταν και τερμάτισε 13ος, αλλά στον αγώνα κατάφερε να κερδίσει τρεις θέσεις για να καταλήξει πίσω από τον Iannone.

 

«Ήταν η καλύτερη δέκατη θέση που πέτυχα ποτέ στη ζωή μου!», δήλωσε ο Τεξανός άσος, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμένο του ώμο. «Ο αγώνας ήταν καλός. Ξεκίνησα καλά στην αρχή, αλλά γνώριζα ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω σ’ αυτόν το ρυθμό για πολύ ακόμα. Ανησυχούσα λίγο πριν τον αγώνα, επειδή μετά την πτώση του Σαββάτου ο ώμος μου είχε χτυπήσει και δεν ήξερα αν θα τερμάτιζα τον αγώνα».

 

«Μόλις συνειδητοποίησα ότι η δέκατη θέση δεν ήταν ανέφικτη, πίεσα όσο πιο πολύ μπορούσα και στο τέλος τα κατάφερα. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που με διευκόλυναν με τη μοτοσυκλέτα. Τερματίσαμε τον αγώνα και αυτό είναι το πιο σημαντικό όλων. Είμαι πολύ χαρούμενος!».

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Έμαθα πολλά!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Βάθρο και στο Τέξας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα