• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η κίνηση κόστισε στον Rossi
Κόλλησα και δεν κατάφερα να βελτιώσω το χρόνο μου!
Νέα 07/04/2013 - 02:29

Ίσως ο μεγαλύτερος χαμένος της ημέρας να είναι ο Valentino Rossi, ο οποίος έπεσε στην 7η θέση - τη χειρότερη αυτές τις ημέρες στο Κατάρ - κατά τη διάρκεια των 15λεπτων δεύτερων κατατακτηρίων. Ο Ιταλός σούπερ-σταρ, μετά την επιστροφή του στην Yamaha, έδωσε και πάλι χαμόγελα στους οπαδούς του ανά τον κόσμο, ξεκινώντας δυναμικά στον πρώτο αγώνα της σεζόν, χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει το ρυθμό του σε ένα καλό πλασάρισμα στην αυριανή γραμμή εκκίνησης. Ο Vale κόλλησε στην κίνηση, στον τελευταίο του γρήγορο γύρο και δεν κατάφερε να πάρει κάτι άλλο, από την 7η θέση.

 

"Οι κατατακτήριες δεν ήταν φανταστικές για εμάς, ειδικά αφού χάσαμε και τη δεύτερη σειρά", παραδέχτηκε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Πάντως η απόδοσή μας στα ελεύθερα ήταν καλύτερη από αυτό εδώ και τώρα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο. Δυστυχώς όταν φόρεσα το δεύτερο ελαστικό και προσπάθησα να πιέσω για κάτι καλό, κόλλησα στην κίνηση, δεν κατάφερα να βελτιώσω το χρόνο μου και έχασα μερικές θέσεις. Σίγουρα είναι δύσκολο να ξεκινάς από πιο πίσω στον αγώνα, όμως έχουμε καλό ρυθμό και μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί".

 

Vale πρέπει να ξεκινήσει από την 3η σειρά, όμως είναι μαχητής και αν κρίνουμε από τις δυο προηγούμενες ημέρες, μπορεί να τα πάει καλά στον αγώνα", τόνισε ο team director, Massimo Meregalli!

 

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Oι 4 γρηγορότεροι στο Ζέσταμα, για βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Ανεβάζει τον πήχη ο Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα