• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ Moto2: Κατατακτήριες
Την pole o Espargaro παρά την πτώση του!
Νέα 06/04/2013 - 20:45

Την πρώτη pole position της χρονιάς πήρε ο Pol Espargaro, ο οποίος κατάφερε να συνέλθει γρήγορα από την πτώση του και να κάνει έναν εκπληκτικό τελευταίο γύρο για να αρπάξει την πρώτη θέση από τον εξαιρετικό Nakagami, ο οποίος έμεινε δεύτερος. Η πίστα, όπως και στην προηγούμενη διαδικασία της Moto3, είχε πολύ σκόνη κάτι που οδήγησε κι άλλους σε πτώσεις.

 

Ο Scott Redding ήταν αρκετά δυνατός στο ξεκίνημα και οδηγούσε την κούρσα με το χρονόμετρο, για να συμβιβαστεί στο τέλος με την τέταρτη θέση, την ώρα που ο Espargaro εξέπληττε και τον ίδιο του τον εαυτό, κερδίζοντας μισό δευτερόλεπτο στο τρίτο κομμάτι της πίστας! Ο Ισπανός ήταν και ο μόνος που έπεσε κάτω από το 2:01, με χρόνο στα 2:00.882! Ο Nakagami προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη pole της καριέρας του, ενώ ο Mika Kallio βελτιώθηκε πολύ στο τέλος και κατάφερε να πάρει μια θέση στην πρώτη σειρά του αυριανού grid.

 

Πίσω από τον Redding, τη δεύτερη σειρά ολοκληρώνουν οι Aegerter και Simon. Ο NicoTerol θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση, ενώ δίπλα του θα βρεθεί ο Esteve Rabat και λίγο πιο πίσω ο Marcel Schrotter. Τη δεκάδα έκλεισε ο Mike di Meglio, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, Sandro Cortese, ολοκλήρωσε στη 13η θέση, ενώ είχε και μια πτώση χωρίς να πάθει ευτυχώς κάτι το σοβαρό. Ο πολύ καλός της προηγούμενες ημέρες, Simone Corsi, δεν έπιασε καλή απόδοση και έμεινε στα χαμηλά, φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα του στην 11η θέση.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Συμφωνία Yamaha - Dorna

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Κατάρ: Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα