• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το MOTOGP WORLD μπαίνει στον 7ο χρόνο με δώρο
Ο Οδηγός MotoGP 2013 δώρο στους αναγνώστες
MOTOGP WORLD 06/04/2013 - 01:26

Το περιοδικό MOTOGP WORLD μπαίνει στον 7ο χρόνο ζωής του με το τεύχος #41 που κυκλοφόρησε στα περίπτερα της Αθήνας. Μεγάλο δώρο για τους αναγνώστες ο “Οδηγός MotoGP 2013”, ένα ξεχωριστό ένθετο 68 σελίδων με αναλυτική παρουσίαση από τον Mat Oxley, όλων των ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας και όλων των οδηγών. 

Επίσης παρουσίαση των πρωταγωνιστών των κατηγοριών Moto2 & Moto3, αλλά και όλων των 18 πιστών που φιλοξενούν το φετινό Πρωτάθλημα.

Ακόμη ένα θέμα που αφορά την ομάδα KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM, αφιερωμένο στον χορηγό του ενθέτου που είναι τα καύσιμα ΕΚΟ!

 

Στο τεύχος τώρα του περιοδικού, στο εξώφυλλο διακρίνουμε τον Rock Star των Grand Prix, τον θρυλικό Barry Sheene, που φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατό του και βέβαια υπάρχει το σχετικό άρθρο. Ακόμη ένα άρθρο με τα μεγάλα ερωτήματα του φετινού Πρωταθλήματος θα βοηθήσει όλους να κατανοήσουν καλύτερα τη χρονιά που προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Βέβαια ρεπορτάζ από τα τεστ σε Sepang, Austin & Jerez περιλαμβάνονται στην αγωνιστική ύλη, ενώ στο ένθετο “On The Road”, δοκιμάζουμε την Honda CBR500R, την CB500, το σκούτερ C600 της BMW, την Ducati Hypermotard.

Ένα ακόμη νέο στοιχείο είναι το κόμικ που γράφτηκε και σχεδιάστηκε από Έλληνες και εντυπωσιάζει με την αρτιότητά του.

Φυσικά και όλη η ύλη που έχουν συνηθίσει οι αναγνώστες μας, χωρίς να υπάρχει αύξηση στην τιμή του περιοδικού που μας βάζει ακόμη πιο μέσα στα πράγματα του MotoGP!

 

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφόρησε το MOTOGP WORLD #42

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφόρησε το 40ο MOTOGP WORLD

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA