• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφόρησε το 40ο MOTOGP WORLD
O Rossi στο εξώφυλλο και η Panigale 1199SSTK!
MOTOGP WORLD 16/02/2013 - 17:39

Το 40ο τεύχος του MOTOGP WORLD, το 1ο από τα 10 τεύχη που θα κυκλοφορήσουν το 2013 σηματοδοτεί την αγωνιστική χρονιά που έρχεται, με τον Valentino Rossi να περνά πλαγιασμένος το κερμπ της εσωτερικής στην πίστα της Μαλαισίας, σε ένα σημείο που μόνο ο Stoner έκανε στο παρελθόν! 

“The Doctor is back” λέει το σχετικό άρθρο για το πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς, στο οποίο αναλύονται οι επιδόσεις των “fantastic 4” Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa, Marc Marquez & Valentino Rossi.

 

Το άλλο μεγάλο θέμα του εξωφύλλου είναι η μοναδική Ducati Panigale 1199SSTK που ήλθε στην Ελλάδα και την οδήγησαν οι Σάκης Συνιώρης και Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος στην πίστα των Μεγάρων.

Στο εξώφυλλο και ο Andrea Dovizioso με snowboard από την αποκλειστική αποστολή του περιοδικού μας, που βρέθηκε στο Wrooom 2013, την πρώτη εκδήλωση της χρονιάς για το MotoGP.

 

O Mat Oxley δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τεύχος γεμάτο με πληροφόρηση και άρθρα: “Αμολύστε τα σκυλιά της κόλασης!” λέει ο Βρετανός, για τους οδηγούς της Moto2, που τα δίνουν όλα για μια θέση στο βάθρο. Ακόμη ο Oxley προδικάζει τη σφαγή που μπορεί να γίνει μέσα στο γκαράζ της Yamaha φέτος, με Vale & Jorge, ενώ κορυφαίο θέμα είναι αυτό για το γρηγορότερο GP της ιστορίας, όταν ο Bary Sheene έκανε 217+ χλμ/ώρα μέση ωριαία ταχύτητα αγώνα!!! Σήμερα η μεγαλύτερη ταχύτητα είναι στα 180!

 

Εκτός από αυτά στο ένθετο “On The Road”, δοκιμή στο Μονακό και την Κυανή Ακτή της Kawasaki Z800, τεστ των Michelin Anakee III σε άσφαλτο και χώμα σε διαδρομή 1,500 χλμ στην Ελλάδα, λίγα λιγότερα χλμ με την Suzuki Inazuma 250 στην πόλη και μέσα στην πίστα “βάζουμε χέρι” στις Ducati 1098R Fan_Moto & Yamaha R1 Racing Project Spiliotis.

To “Motocinema” ασχολείται με την ταινία “TT3D Closer to the Edge”, ενώ μέσα από την ύλη ξεχωρίζει το αφιέρωμα στην ιστορία της Yamaha M1, που είναι η πολυνίκης της 4χρονης εποχής! Στην τελευταία σελίδα ύλης ένα κομμάτι για το Μουσείου του Super Sic Marco Simoncelli που άνοιξε στην Ιταλία και φυσικά το περιοδικό εκπροσώπησε την Ελλάδα, σε άλλη μια αποκλειστικότητα!!!

 

Ένα ιδιαίτερο τεύχος λοιπόν, προάγγελος μιας ιδιαίτερης αγωνιστικά χρονιάς!

Από σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε λίγο καιρό και στην υπόλοιπη Ελλάδα!

 

Επόμενο άρθρο »

Το MOTOGP WORLD μπαίνει στον 7ο χρόνο με δώρο

« Προηγούμενο άρθρο

O κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΡΜΠΟΥΤΗΣ κέρδισε το Cinelli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA