• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Επιστροφή Effenbert Liberty
Από το δεύτερο Γύρο στην Aragon
Νέα 05/04/2013 - 15:23

Μόλις πριν λίγες ώρες επιβεβαίωσε η Effenbert Liberty την επιστροφή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, αρχής γενομένης από το δεύτερο Γύρο στην Aragon την επόμενη εβδομάδα. Η ομάδα θα συνεχίσει τις προσπάθειές της στα SBK πάνω στην Ducati 1098R, ενώ θα κατέβει με έναν αναβάτη, τον Mark Aitchison.

 

Ο Aitchison επιστρέφει στα Superbike, μετά την παρουσία του στο γκαράζ της Pedercini Kawasaki το 2011 και το σύντομο πέρασμά του από το Πρωτάθλημα το 2012 (με την Grillini Progea Racing) προτού πάει στα BSB, εκεί όπου αναμενόταν να συνεχίσει την καριέρα του και το 2013. Ωστόσο η ομάδα του εκεί, η Splitlath Redmond Aprilia, αποσύρθηκε του Πρωταθλήματος τον περασμένο μήνα.

 

Η Effenbert Liberty έκανε το ντεμπούτο της στα SBK το 2011, κατακτώντας βάθρα με τους Sylvain Guintoli και Jakub Smrz, ωστόσο το 2012 υπερέβη τα όριά της, έχοντας τέσσερεις αναβάτες στο σύνολο κάτι που δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά! Η συνέχεια γνωστή, με την ομάδα να διώχνει – με διάφορες προφάσεις – τους τρεις από τους τέσσερεις και στη συνέχεια να αποχωρεί των SBK, αφού έχασε αρκετούς γύρους. Πλέον, ο Mario Betuccio – ο team manager – αφήνει πίσω του το 2012 και, όπως χαρακτηριστικά τονίζει: «…φέτος έχουμε την ευκαιρία να ξαναγράψουμε ιστορία με θετικό τρόπο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Το νέο σύστημα κατατακτηρίων

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Ένιωσα σαν χαμένος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα