• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν το πιστεύει ο Espargaro!
Ούτε εγώ ο ίδιος δεν ξέρω πως τα κατάφερα!
Νέα 05/04/2013 - 13:09

Ο Aleix Espargaro έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά το τέλος των πρώτων ελεύθερων, χτες Πέμπτη στην πίστα του Κατάρ, με τον Ισπανό άσο να κάνει μια τρομερή εμφάνιση και να καρπώνεται την ένατη θέση, μόλις 1,1δ πίσω από την κορυφή πάνω στην CRT μοτοσυκλέτα του!

 

Με τέτοιες εμφανίσεις είναι βέβαιο ότι ο Espargaro θα αποδειχτεί εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος για οποιονδήποτε από τους CRT αναβάτες έχει βλέψεις για τον άτυπο φετινό τίτλο! «Είμαι πολύ χαρούμενος! Ούτε εγώ ο ίδιος δεν ξέρω από πού ήρθε η αποψινή εμφάνιση!», παραδέχτηκε. «Η μοτοσυκλέτα δούλεψε τέλεια και μου επέτρεψε να οδηγήσω με ευκολία και όσο έβλεπα τους χρόνους να πέφτουν, τόσο πιο πολύ ήθελα να πιέσω! Σε ορισμένα σημεία της πίστας μπορούσα και ήμουν κοντά στις εργοστασιακές, κάτι που ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχε συμβεί! Είναι βέβαιο ότι η νέα ART δουλεύει ακόμα καλύτερα σε σχέση με πέρυσι!».

 

Λιγότερο χαρούμενος ο ομόσταυλός του, Randy de Puniet, σχολίασε: «Ανυπομονούσα για το ξεκίνημα, αλλά η αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα δεν ήταν η ιδανική. Είχα πρόβλημα με το μπροστινό και δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μπορούσα να φρενάρω όπου ήθελα. Έπρεπε να το κάνω νωρίς για να μην ανοίγομαι. Στα θετικά το γεγονός ότι ήταν τα πρώτα ελεύθερα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και η πίστα ήταν πολύ βρώμικη. Ίσως η ρίζα των προβλημάτων μας να βρίσκεται σ’ αυτό!».

 

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Ένιωσα σαν χαμένος!

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Το Losail ταιριάζει στις Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα