• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Το Losail ταιριάζει στις Yamaha!
Δυστυχώς έκανα πολλά λάθη στην πρώτη στροφή
Νέα 05/04/2013 - 12:27

Ο Stefan Bradl παραδέχεται ότι η Yamaha έχει το πάνω χέρι στον πρώτο αγώνα στην πίστα του Κατάρ. Αυτό δεν είναι δύσκολο να το συμπεράνει κανείς, καθώς χτες – στα πρώτα ελεύθερα – οι Yamaha των Lorenzo, Crutchlow και Rossi βρέθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις, με τον Γερμανό της LCR Honda να τερματίζει στην 7η θέση.

 

«Τα πάντα πήγαν καλά απόψε», τόνισε ο Γερμανός. «Δεν υπάρχει και κάτι το ιδιαίτερο να πω. Οι συνθήκες και το επίπεδο πρόσφυσης δεν ήταν τόσο άσχημα όσο έδειχναν. Ένιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα, αλλά δυστυχώς έκανα πολλά λάθη στην πρώτη στροφή. Φρέναρα αργά, υπερβολικά αργά. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό, διότι η μοτοσυκλέτα συμπεριφέρεται νευρικά στα σημεία δυνατού φρεναρίσματος».

 

«Θεωρώ ότι το στυλ της πίστας ταιριάζει περισσότερο στις Yamaha. Έχουν λοιπόν το πλεονέκτημα, ωστόσο και οι Honda δεν είναι τόσο πίσω. Έχουν καλή τελική και είναι ανταγωνιστικές (οι Honda) σε κάθε πίστα. Πέρα απ’ αυτά, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί η Yamaha είναι δυνατό σύνολο. Σε γενικές γραμμές όμως είμαστε κοντά τους».

 

Επόμενο άρθρο »

Δεν το πιστεύει ο Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon Test: Ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα