• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Εντυπωσίασε πάλι ο Crutchlow
“Μάλλον τώρα θα με προσέξουν!”
Νέα 05/04/2013 - 00:15

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Cal Crutchlow ήταν φοβερός στο τελευταίο δεκάλεπτο σήμερα και κατέληξε να τερματίσει τις πρώτες δοκιμές στη 2η θέση, ανάμεσα στους δύο εργοστασιακούς οδηγούς της Yamaha. H Tech 3 ξεκινά λοιπόν τη σεζόν με πολύ θετικό τρόπο.

“Χθες στη συνέντευξη τύπου, ούτε με κάλεσαν, ούτε έκαναν καμία αναφορά σε μένα. Έτσι φαίνεται ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Μάλλον τώρα θα με προσέξουν!”, είπε ο Βρετανός, πάντα με χιούμορ.

“Η εμπιστοσύνη μου στη μοτοσυκλέτα δεν άλλαξε σε κάτι, αφού δεν ασχοληθήκαμε πολύ με το στήσιμο, δεν αλλάξαμε σχεδόν τίποτε στις ρυθμίσεις από την Jerez. Απλά οδήγησα όπως ξέρω”, συμπλήρωσε.

“Όπως γίνεται πάντα εδώ στο Κατάρ, η πίστα ήταν πολύ βρώμικη, ακόμη και στην αγωνιστική γραμμή. Πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές στη μοτοσυκλέτα γιατί ένιωθα ότι είχαμε μεγάλη μετατόπιση βάρους στο φρενάρισμα και στην επιτάχυνση”.

 

Μετά σχολίασε το γεγονός ότι οι Honda έμειναν σχετικά πίσω:

“Η Honda είναι καλή με το να γλιστράει το πίσω μέρος της. Αυτό το κάνει όταν η πίστα έχει πρόσφυση. Αν δεν έχει πρόσφυση το γλίστρημα αυτό έχει κακά αποτελέσματα. Αύριο που οι συνθήκες θα βελτιωθούν θα πάνε καλύτερα. Θα δείτε τον Pedrosa που θα πάει πολύ καλά. Όσο για μένα το να είμαι ανταγωνιστικός από την αρχή, μου δίνει αυτοπεποίθηση και με βοηθά να συνεχίσω με την ορμή που κέρδισα στα χειμερινά τεστ”.

 

Επόμενο άρθρο »

Μέτριο ξεκίνημα από Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: O Dovizioso ευχαριστημένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα