• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: O Dovizioso ευχαριστημένος
“Στο φρενάρισμα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας”
Νέα 04/04/2013 - 23:57

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Andrea Dovizioso έδωσε χαμόγελα στην ομάδα της Ducati, με την 5η θέση σήμερα στις Ελεύθερες Δοκιμές 1, παρά το ότι η διαφορά παραμένει αρκετά μεγάλη.

“Με την όχι καλή αίσθηση που έχω από τη μοτοσυκλέτα, είμαι ευχαριστημένος με το χρόνο γύρου”, είπε ο Dovi. "Έκανα τρεις γύρους σε αυτό το χρόνο και στο γρήγορό μου γύρο βρήκα κίνηση, οπότε μπορούσα να ε΄χω λίγο καλύτερο χρόνο. Αλλά σε αυτές τις συνθήκες δεν έχει μεγάλη σημασία", συμπλήρωσε.

“Πρέπει να βελτιωθώ στην είσοδο της Κ1 και σε κάποια άλλα σημεία. Η μοτοσυκλέτα υστερεί σε όλους τους τομείς λίγο, άρα πρέπει να τα βελτιώσουμε όλα, αλλά στο φρενάρισμα είναι το μεγάλο πρόβλημά μας”, σχολίασε ο Ιταλός της Ducati.

“Bέβαια μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Σήμερα η πίστα ήταν πολύ βρώμικη και έτσι δεν κατάλαβα το πως μπορούμε να πάμε σε ρυθμό αγώνα. Αύριο θα δουλέψουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα. Λόγω του προβλήματος στο φρενάρισμα, μάλλον ήμουν ο μόνος που έβαλα σκληρό μπροστινό λάστιχο και αυτό είναι καλό, αφού το μαλακό δεν βγάζει αγώνα. Με αυτές τις συνθήκες η πρώτη μέρα ήταν θετική”, συμπλήρωσε ο οδηγός με το νούμερο #04.

 

Επόμενο άρθρο »

Οι επίσημες φωτογραφίες πριν το ξεκίνημα

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Εύκολα...!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα