• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK, Aragon Test, ημέρα 1η
Μπροστά ο Tom Sykes
Νέα 04/04/2013 - 13:29

Ο αναβάτης της Kawasaki, Tom Sykes, φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς σε καρπό και πλευρά, κατακτώντας την πρώτη θέση στην πίστα της Aragon, την πρώτη ημέρα των δοκιμών εκεί.

 

Ο περσινός δευτεραθλητής του Πρωταθλήματος, σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:58.6 ολοκληρώνοντας 66 γύρους, ενώ δήλωσε ότι θέλει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο ενόψει του δεύτερου Γύρου, την ερχόμενη εβδομάδα στην ισπανική πίστα. Ο Leon Camier ήρθε δεύτερος και ήταν ο μοναδικός – μαζί με τον Sykes – που κατάφερε να πέσει κάτω από το 1:59. Ο Camier έχει στη διάθεσή του ένα νέο μοτέρ, νέα ηλεκτρονικά και μερικά τροποποιημένα εξαρτήματα, καταφέρνοντας να “γράψει” 1:58.9! Στην 3η θέση βλέπουμε τον Jonathan Rea, πάνω σε Honda, ο οποίος ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Sykes, άφησε πίσω του ωστόσο τον έτερο αναβάτη της Kawasaki (Loris Baz) και τον ομόσταυλό του Leon Haslam. Ο τελευταίος αναρρώνει από μια πρόσφατη επέμβαση, ενώ όπως και ο Rea, έτσι και αυτός προσπαθεί να “δαμάσει” τα νέα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας του.

 

Η ομάδα της Ducati έχει δώσει το παρόν με τον Matteo Baiocco στη σέλα της 1199 Panigale, δίνοντας περισσότερο χρόνο στους Checa και Badovini να ξεκουραστούν και να ανακτήσουν δυνάμεις μετά τις πτώσεις τους στο Phillip Island. Ο Baiocco ήρθε έκτος, με τον Jules Cluzel να ακολουθεί και τους Sandi και Lundh να ολοκληρώνουν την 9άδα, μένοντας όμως σχεδόν πέντε δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή!

 

Σήμερα και την Παρασκευή, το παρόν στην πίστα θα δώσουν και οι αναβάτες της BMW GoldBet, Marco Melandri και Chaz Davies.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χτεσινής πρώτης ημέρας:

 

1. Tom Sykes - Kawasaki - 1′58″6
2. Leon Camier - Suzuki - 1′58″9
3. Jonathan Rea - Honda - 1′59″6
4. Loris Baz - Kawasaki - 1′59″8
5. Leon Haslam - Honda - 2′00″3
6. Matteo Baiocco - Ducati - 2′01″5
7.
Jules Cluzel - Suzuki - 2′01″9
8. Federico Sandi - Kawasaki - 2′03″3
9. Alexander Lundh - Kawasaki - 2′03″5

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP σεζόν 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Ezpeleta: Διασκεδαστική χρονιά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα