• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Είμαστε αποφασισμένοι!
Πάμε στο Κατάρ αποφασισμένοι για το καλύτερο
Νέα 02/04/2013 - 17:48

Ο Andrea Dovizioso ξεκινά τον πρώτο του αγώνα πάνω στην Desmosedici, χωρίς να είναι σε θέση να ξέρει τι να περιμένει από αυτήν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ιταλός, που αντικατέστησε τον Valentino Rossi στην ομάδα, δεν κατάφερε να κάνει προσομοίωση αγώνα στα τεστ, ωστόσο δήλωσε ευχάριστα έκπληκτος από το ρυθμό του με τα νέα ελαστικά.

 

«Το Κατάρ είναι μια καλή πίστα για εμένα, μιας και πάντα κάνω καλούς αγώνες εκεί και πιστεύω ότι μπορούν να “δουλέψουν” τα πλεονεκτήματα της Ducati εκεί», δήλωσε ο Ιταλός οδηγός. «Πάμε στον αγώνα αποφασισμένοι για το καλύτερο! Ξέρουμε ότι ο ρυθμός μας δεν είναι τόσο πίσω, σε σχέση με τους άλλους, έτσι θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε για μια καλή θέση στο grid. Βέβαια έχουμε ένα σημαντικό κενό να καλύψουμε στον αγώνα. Δυστυχώς δεν κάναμε προσομοίωση αγώνα στις δοκιμές, έτσι η φθορά των ελαστικών αποτελεί ερωτηματικό για μένα».

 

Ο Dovizioso, όπως άλλωστε και ο ομόσταυλός του Nicky Hayden, χρησιμοποιούν μια ελαφρώς τροποποιημένη βερσιόν της περσινής Desmosedici, με τη βροχή στην Jerez να μην τους αφήνει να ολοκληρώσουν το set-up ενόψει Κατάρ. «Δυστυχώς δεν ολοκληρώσαμε το πρόγραμμά μας στην Jerez, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών», σχολίασε ο Vittoriano Guareschi. «Στο Κατάρ θα δοκιμάσουμε κάποια πράγματα για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας με το στήσιμο. Είχαμε μερικά καλά αποτελέσματα κατά το παρελθόν εκεί και η πίστα σίγουρα δεν είναι “εχθρική” απέναντί μας».

 

Επόμενο άρθρο »

Νέο video με τον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Δεν ξεκινάμε ιδανικά

Χορηγοί