• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χειρουργήθηκε ο Haslam!
Διόρθωσε ένα πρόβλημα με τα νεύρα του ποδιού του
Νέα 29/03/2013 - 11:11

Η ομάδα της Pata Honda, στο Πρωτάθλημα των SBK, έχει προγραμματίσει δοκιμές τόσο στην πίστα της Aragon (με την παρουσία και της Suzuki), όσο και στην Alcarras, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τρίτη.

 

Ο Leon Haslam, ο οποίος φέτος αγωνίζεται με την εξ Ολλανδίας ορμώμενη ομάδα, δήλωσε στο επίσημο site του Πρωταθλήματος ότι η ομάδα του θα φέρει πολλά νέα εξαρτήματα για να δοκιμαστούν, πριν το δεύτερο γύρο στην Aragon, ενώ προέβη και στην αποκάλυψη ότι χειρουργήθηκε στο μεσοδιάστημα των δυο πρώτων γύρων. Ο Βρετανός υποβλήθηκε σε επέμβαση για να φτιάξει δυο νεύρα που τον ταλαιπωρούν από πέρυσι τα Χριστούγεννα, μετά την αφαίρεση δυο βιδών που του είχαν τοποθετηθεί στο πόδι, ύστερα από πτώση του στις δοκιμές πριν τον εναρκτήριο γύρο στην Αυστραλία (πέρυσι).

 

«Αφαίρεσα το ένα νεύρο και έφτιαξα το άλλο, απ’ όταν είχα σπάσει το πόδι μου πέρυσι στην Αυστραλία. Ένα από τα νεύρα παγιδεύτηκε στην τρύπα που άφησε η μια βίδα, όταν αφαιρέθηκε, ενώ το άλλο καταστράφηκε από τη δεύτερη βίδα. Είναι κάτι που με ταλαιπωρεί από τα Χριστούγεννα και πονούσα πολύ. Δεν μπορούσα να προπονηθώ όπως ήθελα!», δήλωσε ο αναβάτης της Honda. Θυμίζουμε ότι ο Haslam είχε τερματίσει 7ος και 10ος στους πρώτους δυο αγώνες της σεζόν, στο Phillip Island.

 

Επόμενο άρθρο »

Χρόνια Πολλά Geoff Duke!

« Προηγούμενο άρθρο

Ciabatti: Ο Spies είναι τεράστιο ταλέντο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα