• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez, ημέρα 3η
Η πρώτη θέση στον Espargaro
Νέα 21/03/2013 - 10:23

Ο Pol Espargaro ήταν ο ταχύτερος όλων τη χτεσινή 3η ημέρα των δοκιμών της κατηγορίας στην Jerez. Ο καιρός είχε βελτιωθεί δραματικά και ο Espargaro, ο οποίος ήταν ήδη πρώτος από το πρωί, έριξε κι άλλο το χρόνο του – 1:42.636 – παρά το ότι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με τα ελαστικά. Πίσω του βρέθηκε το δίδυμο της Italtrans Racing, με τον Takaaki Nakagami να μένει σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Ισπανό, όσο περίπου και ο ομόσταυλός του, Julian Simon.

 

Πολύ καλός και ο Scott Redding, ο οποίος πήρε την 4η θέση, κάνοντας προς το τέλος και μια προσομοίωση αγώνα. Η πρώτη Suter της χτεσινής κατάταξης ήταν αυτή του Nico Terol, ο οποίος κατάφερε να πάρει την 5η θέση. Έκτος ήταν ο Esteve Rabat, ακολουθούμενος από τον οδηγό της Aspar Moto2, Jordi Torres και τον Xavier Simeon στην 8η θέση. Τη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Dominique Aegerter και Axel Pons.

 

Μετά τον άσχημο καιρό της Τρίτης, η κινητικότητα ήταν έντονη στην ισπανική πίστα, με τους αναβάτες και τους μηχανικούς τους να θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Για μια ακόμη φορά, οι περισσότεροι έριξαν το βάρος τους στο set-up των μοτοσυκλετών τους, δυο εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Η τέταρτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών, είναι σήμερα.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Η Ducati 1199R στο Τέξας

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez, ημέρα 3η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα