• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez, ημέρα 3η
Τραυματίστηκε αλλά πήρε την πρωτιά ο Vinales, 10ος ο Σίσσης
Νέα 21/03/2013 - 09:36

Ο καιρός βελτιώθηκε σημαντικά, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της Τρίτης, κάτι που υποδέχτηκαν με χαρά οι αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος. Βρεγμένα σημεία υπήρχαν μέσα στην πίστα, αλλά σύντομα στέγνωσαν χάρη στις πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

 

Γλυκόπικρη γεύση είχε η χθεσινή ημέρα για τον Maverick Vinales, με τον Ισπανό να παίρνει την πρώτη θέση στους χρόνους, έχοντας όμως μια πτώση στη στροφή Crivelle – την 11η και πιο γρήγορη της πίστας – τραυματίζοντας το χέρι του. Ο καλύτερός του χρόνος ήταν στο 1:46.603, με τον Alex Rins να μην μπορεί να “απαντήσει” και να παίρνει τη δεύτερη θέση. Ο Jonas Folger έφερε τη μοτοσυκλέτα του στη 3η θέση, για λογαριασμό της Mapfre Aspar Moto3. Πιο πίσω ακολούθησαν οι Luis Salom και ο Brad Binder, ενώ και ο Alex Marquez εξασφάλισε μια θέση στην πρώτη εξάδα.

 

Τα ατυχήματα δεν έλειψαν τη χτεσινή ημέρα, με τον Ιταλό Francesco Bagnaia να χάνει τον έλεγχο στην τελευταία στροφή και να τραυματίζεται στο αριστερό του χέρι. Το θέμα της ημέρας ωστόσο ήταν ο τραυματισμός του Vinales, το χέρι του οποίου πιάστηκε κάτω από τη μοτοσυκλέτα, χάνοντας το νύχι του και δέρμα από το μεσαίο του δάχτυλο. Ο νεαρός αναβάτης έφυγε άμεσα για την Βαρκελώνη και αφού εξετάστηκε από τον Dr. Xavier Mir, θα μπει στο χειρουργείο σήμερα για αποκατάσταση του χεριού του. Όπως και να έχει, αυτός ο τραυματισμός δεν αναμένεται να επηρεάσει τα σχέδια του Ισπανού για την αρχή της σεζόν στο Κατάρ.

 

Ολοκληρώνοντας, ο Eric Granado φιγουράρει στην 7η θέση, με τους Niklas Ajo και Jakub Kornfeil να ακολουθούν στην 8η και 9η αντίστοιχα. Στο τέλος της ημέρας, με έναν ταχύτατο γύρο στο 1:47.861, ο Θανάσης Σίσσης τερμάτισε στη δέκατη θέση, 1.2δ πίσω από τον πρωτοπόρο Vinales. Τα μηνύματα από τον νεαρό Ελληνο-Αυστραλό είναι θετικά από τις τελευταίες αυτές δοκιμές, με τον Θανάση να μένει κοντά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή. Θυμίζουμε ότι το τεστ ολοκληρώνεται σήμερα, Πέμπτη.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης ημέρας στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez, ημέρα 3η

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Edwards εξηγεί το Austin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα