• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez, ημέρα 1η
Πρώτος ο Folger, στο 1,3 ο Σίσσης!
Νέα 18/03/2013 - 21:32

Ιδανικές οι καιρικές συνθήκες για τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας, με καθαρό ουρανό πάνω από την πίστα της Jerez, με τις προβλέψεις όμως να μιλάνε για βροχή αύριο, Τρίτη! Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, οι αναβάτες της Moto3 το πέρασαν ασχολούμενοι με το set-up των μοτοσυκλετών τους, έχοντας να αντιμετωπίσουν τα χαμηλά επίπεδα πρόσφυσης, μιας και νωρίτερα είχαν γίνει αγώνες αυτοκινήτων στην πίστα της Ανδαλουσίας.

 

Ο Γερμανός Jonas Folger κατάφερε να ξεχωρίσει την πρώτη ημέρα των τελευταίων δοκιμών πριν την έναρξη της νέας σεζόν, κάνοντας ένα γρήγορο γύρο στο 1:47.149 και αφήνοντας πίσω του τόσο τον Alex Rins, όσο και το μεγάλο φαβορί φέτος, Maverick Vinales. Οι δυο τελευταίοι είχαν στη διάθεσή τους νέα εξαρτήματα για να δοκιμάσουν, με τον πρώτο να εστιάζει κυρίως στην πρόσφυση του πίσω μέρους που τον εμποδίζει να είναι σταθερός στο γυρολόγιό του. Ο Vinales είχε να αντιμετωπίσει προβλήματα τόσο με chattering στις γρήγορες στροφές, όσο και με τα φρένα, ενώ όπως έγινε γνωστό, έχει προγραμματίσει να κάνει προσομοίωση αγώνα την Πέμπτη.

 

Στην 4η θέση συναντάμε τον Luis Salom, ο οποίος άφησε πίσω του τον Brad Binder και τον Danny Webb. Σφήνα ανάμεσα στους δυο τελευταίους, ο Miguel Oliveira, ο οποίος πλασαρίστηκε στην 6η θέση. Θέση μέσα στη δεκάδα εξασφάλισαν και οι Jack Miller και Alex Marquez, με τον Romano Fenati να ολοκληρώνει στη 10η θέση, έχοντας στη φαρέτρα του ένα νέο όπλο, τον ολοκαίνουργιο κινητήρα της Honda, με τον οποίο ελπίζει να μπορέσει να συναγωνιστεί τις πανίσχυρες ΚΤΜ. Ολοκληρώνοντας 30 γύρους στο σύνολο, ο νεαρός Ελληνο-Αυστραλός Θανάσης Σίσσης, κατάφερε να πάρει την 12η θέση, μένοντας 3/10 πίσω από τον Fenati και 1,3δ πίσω από τον Folger. Ο νεαρός δοκίμασε διαφορετικές ρυθμίσεις και μπήκε αρκετές φορές στα pits δίνοντας την απαραίτητη πληροφόρηση στους μηχανικούς του.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez, ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi στην Βραζιλία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA