• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Κερδίσαμε πολλά!
Κάποια προβλήματα όμως παραμένουν
Νέα 14/03/2013 - 11:13

Ο Valentino Rossi μπορεί να κατάφερε να ρίξει το χρόνο του περισσότερο από κάθε άλλον αναβάτη, τη δεύτερη ημέρα στην πίστα του Austin, ωστόσο περιορίστηκε στην 5η θέση 1,1δ πίσω από τον καταπληκτικό μικρό του HRC, Marc Marquez.

 

Ο Vale βελτιώθηκε κατά 1,5δ την Τετάρτη, μειώνοντας τη διαφορά του από τον ομόσταυλό του Jorge Lorenzo, δηλώνοντας όμως ότι υπάρχει ακόμα μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, λίγο πριν τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ. «Βελτιωθήκαμε πολύ σε σχέση με την πρώτη ημέρα. Είμαστε πιο κοντά, αλλά η διαφορά μας είναι στο ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή και κάποια από τα προβλήματά μας παραμένουν», σχολίασε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας, την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και θα συνεχίσω να προσπαθώ να πάρω το maximum από αυτή. Ήταν σημαντικό που βρεθήκαμε εδώ, διότι η πίστα είναι πολύ δύσκολη. Κάναμε καλή προετοιμασία πριν το Σ/Κ του αγώνα, αλλά εκεί ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα. Έχω πρόβλημα στο να σταματάω τη μοτοσυκλέτα. Δεν είμαι πολύ καλός στο δυνατό φρενάρισμα. Παράλληλα, στην επιτάχυνσή μας στις φουρκέτες, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τον μπροστινό τροχό (σούζα)». Θυμίζουμε ότι η Yamaha αποφάσισε να μην μείνει και την 3η ημέρα στο Τέξας κι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία ξαναδούμε τον Rossi πάνω στην Μ1, τέλη του μήνα στην πίστα της Jerez.

 

Επόμενο άρθρο »

Δεύτερο video από την Repsol Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Austin ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα