• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin ημέρα 2η
Έλαμψε ο Marquez, από κοντά ο Pedrosa
Νέα 14/03/2013 - 10:39

Το σίγουρο είναι ότι ο Marc Marquez απολαμβάνει τη νέα του μοτοσυκλέτα, αλλά και την πίστα του Τέξας! Ο νεοφερμένος της Repsol Honda ήταν ορεξάτος και βγήκε πρώτος στην πίστα το πρωί – την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι περίμεναν να ανέβει λίγο η θερμοκρασία – κάνοντας αμέσως 2.04.836, λίγα δέκατα πιο κάτω από το προχτεσινό του χρόνο. Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 συνέχιζε να βελτιώνεται και λίγο πριν το διάλειμμα έκανε 2.04.363! Το απόγευμα μάλιστα, ο νεαρός αναβάτης κατάφερε να γίνει ο πρώτος που έπεσε κάτω από το όριο του 2.04, σταματώντας το χρονόμετρο στα 2.03.853, ένα χρόνο που κανείς από τους υπόλοιπους δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

 

Ο ομόσταυλός του, Dani Pedrosa, ήταν και πάλι δεύτερος – δείχνοντας ότι ίσως οι Honda έχουν ένα μικρό προβάδισμα στη συγκεκριμένη πίστα – καταφέρνοντας να πλησιάσει σχεδόν στο 1/10 τον εκπληκτικό Marquez, ο οποίος σημειωτέον αποδεικνύεται πολύ έξυπνος μην αφήνοντας κανέναν να τον ακολουθήσει στην πίστα και να δει τις γραμμές του! Χτες ήταν και η τελευταία ημέρα δοκιμών για την Yamaha και τους αναβάτες της – Jorge Lorenzo και Valentino Rossi – καθώς η ομάδα αποφάσισε ότι μάζεψαν αρκετά δεδομένα για να είναι ανταγωνιστικοί στο δεύτερο αγώνα της χρονιάς. Πάντως, το δίδυμο του Γιαπωνέζου κατασκευαστή δεν έμεινε ικανοποιημένο με τα αποτελέσματά του, μένοντας πίσω από τις Honda και τις δυο ημέρες δοκιμών, τονίζοντας ότι χρειάζονται καλύτερη επιτάχυνση και περισσότερη πρόσφυση στο πίσω μέρος.

 

Παρά ταύτα, ο Jorge Lorenzo ολοκλήρωσε την ημέρα στην 3η θέση, με καλύτερο χρόνο στα 2.04.351, ενώ ο Valentino Rossi τερμάτισε και πάλι στην τελευταία θέση, ολοκληρώνοντας τους περισσότερους γύρους από κάθε άλλον. Ο τελευταίος βελτιώθηκε σε σύγκριση με την πρώτη ημέρα, πέφτοντας κάτω από το 2.05 και μειώνοντας τη διαφορά του από την κορυφή λίγο πάνω από ένα δευτερόλεπτο. Τέλος, ο Stefan Bradl – παρά το ότι για μεγάλο διάστημα κρατούσε τη δεύτερη θέση – στο τέλος δεν κατάφερε να παλέψει με τους δυο Ισπανούς αντιπάλους του, ολοκληρώνοντας στην 4η θέση, 3/10 πιο γρήγορος από τον Ιταλό πολύ-Πρωταθλητή.

 

Οι χρόνοι της δεύτερης ημέρας:

 

1) Marc Marquez (Honda) 2'03.853

2) Dani Pedrosa (Honda) 2'03.976

3) Jorge Lorenzo (Yamaha) 2'04.351

4) Stefan Bradl (Honda) 2'04.640

5) Valentino Rossi (Yamaha) 2'04.960

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Κερδίσαμε πολλά!

« Προηγούμενο άρθρο

O Marquez σπάει τα χρονόμετρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα