• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ιπτάμενος Crutchlow!
Με νέα ελαστικά θα πήγαινα πιο γρήγορα!
Νέα 27/02/2013 - 16:59

Στο έπακρο εκμεταλλεύτηκε τις καλές συνθήκες στην Sepang ο Cal Crutchlow, με τον Βρετανό της Tech 3 να σημειώνει τον 3ο καλύτερο χρόνο (2.00.907δ) την ώρα που το θερμόμετρο ξεπερνούσε τους 30οC! Εξαιρετικά νέα για τον εκπληκτικό Βρετανό, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να ρίξει 1,3δ το χρόνο του σε σχέση με χτες!

 

Ο 27χρονος αναβάτης, δουλεύοντας στο κράτημα της Μ1 του, είδε μόνο τους Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa να τον ξεπερνούν στη λίστα με τους χρόνους! «Δεν είχαμε πολύ πρόσφυση και σήμερα, παρά το ότι οι χρόνοι έπεσαν σημαντικά», δήλωσε ο οδηγός της Μ1. «Δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό με το μπροστινό πιρούνι – κοντά στην κατεύθυνση του Jorge – και είχαμε καλές και κακές εντυπώσεις, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές με αυτά που δοκιμάζεις. Είμαι χαρούμενος με το ρυθμό μου διότι δοκιμάσαμε μερικές νέες ρυθμίσεις και τώρα πρέπει να βελτιστοποιήσουμε την πιο καλή».

 

«Βασικός μας στόχος είναι να σταματήσουμε το μπροστινό μέρος να σηκώνεται τόσο πολύ. Τη νιώθεις (τη μοτοσυκλέτα) αρκετά βαριά και πρέπει να αλλάξουμε ρυθμίσεις στο πιρούνι χωρίς να χάσουμε σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα στο φρενάρισμα». Στη συνέχεια ο Crutchlow εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με καινούργια ελαστικά θα πετύχαινε ακόμα καλύτερο χρόνο! «Είμαι σίγουρος ότι αν φόραγα νέα ελαστικά στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας, θα πήγαινα ακόμα πιο γρήγορα! Περίμενα όμως μέχρι το μεσημέρι για να δοκιμάσω τα δικά μου και παρά το ότι έκανε πολύ ζέστη, ήμουν γρήγορος. Ωστόσο δεν ανησυχώ τόσο για τους χρόνους. Απλά θέλω να κάνω το σύνολο που έχουμε στα χέρια μιας πιο καλό για τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ».

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang II, ημέρα 3η: Οι χρόνοι στις 15:30

« Προηγούμενο άρθρο

Παραγωγική 2η ημέρα για Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα