• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παραγωγική 2η ημέρα για Marquez
Κάναμε καλή δουλειά και στους 64 γύρους.
Νέα 27/02/2013 - 16:48

Στο ψηλό 2.00 έριξε το χρόνο του ο νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Marc Marquez, ο οποίος φιγουράρει στην 4η θέση, πίσω από τους Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa και τον Cal Crutchlow, τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Sepang.

 

Ο νεαρός Ισπανός έγραψε πολύτιμα χιλιόμετρα δοκιμάζοντας τα ελαστικά της Bridgestone (το σκληρό μπροστινό) ενώ δούλεψε και στη χαρτογράφηση του κινητήρα. Η πρόοδος του Marquez είναι δεδομένη, μιας και πλέον είναι σε θέση να δουλεύει με πιο συγκεκριμένες ρυθμίσεις και να πληροφορεί κατάλληλα τους μηχανικούς του. Το πρωί σημείωσε τον καλύτερο του χρόνο, στα 2.00.992!

 

«Ήταν μια αρκετά καλή ημέρα για εμάς», ξεκίνησε να λέει ο αναβάτης της RC213V. «Σήμερα ξεκινήσαμε κάτι που είναι πάντα δύσκολο για τους οδηγούς, δηλαδή να δοκιμάζουμε πολλά πράγματα και να δίνουμε πληροφορίες στους μηχανικούς. Είναι δύσκολη αλλά σημαντική δουλειά, που μας βοηθά να κατευθυνθούμε κατάλληλα στο στήσιμο. Κάναμε καλή δουλειά και στους 64 γύρους σήμερα. Τώρα πρέπει να μαζέψουμε τα δεδομένα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την τελευταία ημέρα του τεστ, όταν και θα συνεχίσουμε να κάνουμε γύρους ψάχνοντας την καλύτερη κατεύθυνση για να ακολουθήσουμε πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος».

 

Επόμενο άρθρο »

Ιπτάμενος Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Τώρα είμαι πιο δυνατός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα