• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αέρας αισιοδοξίας στη Ducati!
Εξελίξεις στους κόκκινους από τα μέσα της σεζόν
Νέα 17/02/2013 - 14:26

Η πρώτη ημέρα του τεστ, για τον Andrea Iannone, ολοκληρώθηκε στην πίστα της Jerez στην Ισπανία και παρόλο που έγινε με κλειστές για τους δημοσιογράφους τις πόρτες, οι πρώτες φήμες άρχισαν ήδη να διαρρέουν!

 

Ο Ιταλός αναβάτης έκανε 65 γύρους, τον ίδιο αριθμό με το δοκιμαστή της ομάδας Michele Pirro, και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν στη διάθεσή τους καινούργια εξαρτήματα για την Desmosedici GP13, τα οποία και πιθανότατα θα έχουν στη διάθεσή τους και οι υπόλοιποι αναβάτες στη Μαλαισία, στο δεύτερο τεστ που θα γίνει από 26 έως 28 Φεβρουαρίου, ώστε να αξιολογηθούν.

 

Πάντως, διασταυρωμένες πηγές από μέσα της Ιταλίας, αναφέρουν ότι η Ducati έχει διεξάγει ένα μυστικό τεστ με μόνο τους δοκιμαστές Pirro και Battaini, όπου και δοκιμάστηκαν τρεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες. Η μία ήταν εν μέρη καμουφλαρισμένη για να κρυφτούν κάποιες συγκεκριμένες τροποποιήσεις στο πλαίσιο, ένα διαφορετικού σχεδιασμού ντεπόζιτο και η διαφορετική θέση της εξάτμισης. Αυτό - αν αληθεύουν οι πληροφορίες - δείχνει ότι οι κόκκινοι του Borgo Panigale δουλεύουν σε μια νέα έκδοση της μοτοσυκλέτας, την οποία θα δούμε πιθανότατα στα μέσα της νέας σεζόν. Σε αυτή την κατεύθυνση συνηγορούν και πρόσφατες δηλώσεις των Dovizioso, αλλά και του μάνατζερ της Pramac, Carlo Pernat.

 

Επόμενο άρθρο »

Έκτακτες συμμετοχές ο Stoner;

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Δύσκολο τεστ για Alstare Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα