• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Δύσκολο τεστ για Alstare Ducati
Περισσότερη ώρα στο νοσοκομείο παρά στην πίστα!
Νέα 16/02/2013 - 13:25

Οι αναβάτες της Alstare Ducati πέρασαν περισσότερη ώρα στο τοπικό νοσοκομείο, παρά μέσα στην πίστα του Phillip Island, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου διήμερου τεστ των ομάδων του Πρωταθλήματος SBK!

 

O Carlos Checa δεν βγήκε ούτε για ένα λεπτό στην πίστα, μιας και λίγο πριν ξεκινήσει το τεστ άρχιζε να νιώθει ναυτία και πόνο στο στομάχι και ήταν τόσο σοβαρά, ώστε αναγκάστηκε εισαχθεί στο νοσοκομείο! Σχετικά με την κατάστασή του, μίλησε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Francis Batta: "Έχει κάποιου είδους πρόβλημα στο στομάχι, το οποίο πιθανότατα σχετίζεται με το jet-lag, το air-condition στο αεροπλάνο και την αλλαγή θερμοκρασίας. Πάντως δεν είναι σοβαρά και θα είναι έτοιμος για τα επόμενα τεστ και τον πρώτο αγώνα της σεζόν".

 

Ο Ayrton Badovini κατέληξε και αυτός στο νοσοκομείο, ως αποτέλεσμα του highside που είχε την Παρασκευή το πρωί. Το ιατρικό προσωπικό - μετά την πτώση του - τον βρήκε αναίσθητο στην πίστα (η Panigale είχε τυλιχτεί στις φλόγες) και στη συνέχεια, αφού βρήκε τις αισθήσεις του, τον μετέφεραν στο ιατρικό κέντρο. Ωστόσο χρειάστηκε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και για το λόγο αυτό επιστρατεύτηκε ένα ελικόπτερο! Πάντως, δεν φαίνεται να έχει κάτι το ανησυχητικό και θα περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο. Ayrton ξεκίνησε καλά και σταδιακά βελτιωνόταν. Έδωσε πολλές πληροφορίες στους μηχανικούς και ήταν κρίμα που έπεσε και έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Δεν πρέπει να έχει κάτι το σοβαρό, ωστόσο περιμένουμε την ιατρική γνωμάτευση", σχολίασε για την κατάσταση του Badovini ο Batta.

 

Επόμενο άρθρο »

Αέρας αισιοδοξίας στη Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Χρόνια Πολλά Βαλεντίνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα