• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Αυστραλία, 2η ημέρα
Πρώτος ο Camier, πολλές πτώσεις και πάλι!
Νέα 15/02/2013 - 17:45

Η δεύτερη και τελευταία ημέρα δοκιμών των SBK στην Αυστραλία, αποδείχτηκε το ίδιο επικίνδυνη με τη χτεσινή, με πολλούς αναβάτες να πέφτουν από τις μοτοσυκλέτες τους στη νέα άσφαλτο της Αυστραλιανής πίστας. Ο Leon Camier ήταν αυτός που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, την ώρα που ο Badovini διακομιζόταν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο με χτυπήματα στα πλευρά και στο γόνατο. Πάντως την πτώση δεν γλύτωσε ούτε ο Camier, η μοτοσυκλέτα του οποίου πέρασε τα διαχωριστικά και βγήκε στα δέντρα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες!

 

Ο Βρετανός έκανε έναν εκπληκτικό χρόνο στο 1.31.2, με αγωνιστικά ελαστικά, ενώ ο ομόσταυλός του, Jules Cluzel, δεν βγήκε καθόλου σήμερα εξαιτίας των τραυματισμών του από τη χτεσινή πτώση. Ο Badovini κατέστρεψε ολοκληρωτικά τη Ducati του, η οποία και τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ ο ομόσταυλός του Carlos Checa δεν πήρε μέρος ούτε σήμερα στις δοκιμές, έχοντας ακόμα ενοχλήσεις στο στομάχι του. Εκτός πίστας και ο Tom Sykes, ο οποίος προτίμησε να ξεκουραστεί έχοντας ένα μικρό κάταγμα στον αριστερό του καρπό. Το ίδιο έκανε και ο ομόσταυλός του, Loris Baz.

 

Ο Jonathan Rea είχε ένα σφοδρό highside, ωστόσο κατάφερε να σημειώσει τον 3ο καλύτερο χρόνο, πίσω από έναν εκπληκτικό Guintoli πάνω στην Aprilia του. Ο Melandri προτίμησε να μην ρισκάρει και ολοκλήρωσε την ημέρα στην 4η θέση, μόλις 1/10 πιο γρήγορος από τον Fabrizio, ο οποίος έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 5η θέση. Ο Giugliano πήρε την 6η θέση, μπροστά από τον Leon Haslam και τον εργοστασιακό αναβάτη της Aprilia, Eugene Laverty, ο οποίος από την πρώτη θέση της 1ης ημέρας έπεσε στην 8η τη δεύτερη.

 

Την ώρα που οι αναβάτες περιποιούνται τις πληγές τους και οι ομάδες τους υπολογίζουν το κόστος από τις εκτεταμένες ζημιές των μοτοσυκλετών, όλοι τους εύχονται το επόμενο τεστ – που θα γίνει την Δευτέρα και την Τρίτη – να είναι λιγότερο δαπανηρό και επικίνδυνο!

 

Τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας:

 

1. Leon Camier (GBR) Fixi Crescent Suzuki - 1′31.2
2. Guintoli (FRA) Aprilia Racing - 1′31.3
3. Jonathan Rea (GBR) Pata Honda World Superbike Team - 1′31.4
4. Melandri (ITA) BMW Motorrad GoldBet SBK Team - 1′31.6
5. Fabrizio (ITA) Aprilia Red Devils Roma - 1′31.7
6. Davide Giugliano (ITA) Aprilia Althea Racing - 1′31.8
7. Leon Haslam (GBR)Pata Honda World Superbike Team - 1′31.8
8. Eugene Laverty (IRL) Aprilia Racing - 1′32.1
9. Chaz Davies (GBR) BMW Motorrad GoldBet SBK Team- 1′32.1
10. Ayrton Badovini (ITA) Team Ducati Alstare - 1′32.2
11. Max Neukirchner (GER) Ducati MR-Racing - 1′32.6

 

Επόμενο άρθρο »

Χρόνια Πολλά Βαλεντίνο!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 test: Συνολική Εικόνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα