• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Βαλένθια, ημέρα 3η
Ανίκητος ο Vinales, 15ος ο Σίσσης
Νέα 15/02/2013 - 10:27

Ο Maverick Vinales ήταν ουσιαστικά ανίκητος στο πρώτο τεστ της χρονιάς στη Βαλένθια, με το χρόνο του να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους, καθώς ο εκπληκτικός Ισπανός “έγραψε” 1.39.299! Παράλληλα και η KTM απέδειξε την αξία της και την ανταγωνιστικότητά της, καθώς ήταν συνεχώς στις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

 

Για μια ακόμη φορά, ο Vinales ηγείται ενός Ισπανικού τρίο, με τον Alex Rins να είναι εντυπωσιακός και να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και τον Luis Salom να ακολουθεί με διαφορά 0.370 από τον πρώτο. Οι τρεις τους ήταν και οι μοναδικοί του grid που κατάφεραν να πέσουν κάτω από το όριο του 1.40!

 

Από εκεί και κάτω είχαμε σκληρή μάχη, με 13 στο σύνολο οδηγούς να πέφτουν κάτω από το 1.41 και τη μεταξύ τους διαφορά να μην ξεπερνά το ένα δευτερόλεπτο! Στην 4η θέση βρέθηκε ο Γερμανός Folger, ακολουθούμενος από τον Jack Miller, ο οποίος είναι και η πρώτη FTR Honda μιας και κατάφερε να αφήσει για 1/10 πίσω του τον πολλά υποσχόμενο Ιταλό, Romano Fenati. Ο μικρός αδερφός του Marquez ολοκλήρωσε στην 7η θέση, ενώ τη δεκάδα κλείνουν οι Vazquez, McPhee και Oliveira.

 

Ο Θανάσης μπορεί να έμεινε στην ίδια θέση όπως και την Τετάρτη (15ος), ωστόσο βελτίωσε αισθητά το χρόνο του – σ’ αυτό βοήθησαν και οι εξαιρετικές συνθήκες πίστας – πέφτοντας κάτω από το όριο του 1.41 και σταματώντας το χρονόμετρο στο 1.40.918, σχεδόν 1,4 δευτ. κάτω από το χρόνο του τη δεύτερη ημέρα του τεστ! Ως εκ τούτου και η διαφορά του από την κορυφή έπεσε σχεδόν μισό δευτερόλεπτο και διαμορφώθηκε στο 1,6. Αξίζει ιδιαίτερης μνείας και η καταπληκτική Ana Carrasco, η οποία ήταν φοβερή χτες πετυχαίνοντας χρόνο κάτω από το 1.41 και μένοντας 16η με διαφορά μόλις 0,028 από τον Σίσση. Εντυπωσιακή η Ισπανίδα οδηγός, αναμένεται να κάνει πολλούς να πονοκεφαλιάσουν στο φετινό Πρωτάθλημα με την ταχύτητά της!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν υπάρχει ένα πρόβλημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Βαλένθια, ημέρα 3η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα