• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, οι χρόνοι στις 15:00
Κυριαρχία και πάλι των “fantastic four”
Νέα 06/02/2013 - 09:46

Χωρίς βροχή – παρά το συννεφιασμένο ουρανό – και με καλές εξωτερικές συνθήκες, ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Sepang. Ο Jorge Lorenzo ξεκίνησε την αντεπίθεσή του στον Dani Pedrosa, καταφέρνοντας στην αρχή να γράψει τον ταχύτερο γύρο, ωστόσο μέχρι τις 15:00 (τοπική ώρα) o Pedrosa είναι αυτός που κρατά την πρώτη θέση, έστω και με οριακή διαφορά από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, της τάξης του 0.019! Ο χρόνος του Dani είναι στα 2.00.549, ενώ αυτός του Lorenzo στα 2.00.568, δείχνοντας ότι αν οι συνθήκες παραμείνουν έτσι και αύριο, είναι πιθανό να δούμε χρόνους κάτω από το 2.00!

 

Ο τρίτος στη σειρά – και τελευταίος που πέφτει κάτω από το όριο του 2.01 – είναι ο νεοφερμένος Marc Marquez, με τον Valentino Rossi να πλασάρεται στην τέταρτη θέση και τη διαφορά του να παραμένει από την κορυφή στο +0,4 όπως και χτες. Ο καλύτερος χρόνος του Vale είναι στα 2.01.038, τον οποίο έκανε πριν το μεσημεριανό διάλειμμα. Ο Crutchlow είναι βελτιωμένος και είναι αυτός ο οποίος κλείνει την πρώτη πεντάδα, αφήνοντας 6ο τον Stefan Bradl, ο οποίος άργησε να μπει στην πίστα αλλά γρήγορα βρήκε ρυθμό πάνω στη RC213V. Θετική η παρουσία και ενός άλλου νεοφερμένου, του Bradley Smith, ο οποίος είναι 8ος, λίγο πιο πίσω από τον αναβάτη του Gresini, Alvaro Bautista.

 

Πρώτη Ducati είναι και πάλι αυτή του Hayden (2.02.110), με τον Αμερικανό να έχει μειώσει αισθητά τη διαφορά του από την κορυφή, στο 1.5 δευτερόλεπτο περίπου, ενώ λίγο πιο πίσω – με χρόνο στα 2.02.379 – φιγουράρει ο νέος του ομόσταυλος, Andrea Dovizioso, ο οποίος και αυτός έχει ρίξει τη διαφορά του στο +1,8 από την κορυφή. Ο Spies, παρά τους πόνους στον ώμο του, βρίσκεται στην 13η θέση, ενώ στο στρατόπεδο των CRT σταθερά πρώτος είναι ο Aleix Espargaro, με τον ομόσταυλό του να ακολουθεί σε απόσταση πάνω του μισού δευτερολέπτου!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι μέχρι τις 15:00 (τοπική ώρα) στην τελευταία μας φωτό.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Η νέα Fixi Crescent Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Είμαστε για πιο ψηλά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα