• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Είμαστε για πιο ψηλά!
Δεν είναι αυτές οι δυνατότητές μας
Νέα 05/02/2013 - 20:55

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Nicky Hayden, o οποίος παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του είδε τη μοτοσυκλέτα του να σημειώνει το δέκατο καλύτερο χρόνο, μένοντας πάνω από δύο δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο Dani Pedrosa.

 

Δεν μπορεί να πει κανείς βέβαια ότι η αισιοδοξία έχει φύγει από το γκαράζ της Ducati, με τους ανθρώπους της να γνωρίζανε ότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα και ειδικά την πρώτη ημέρα των δοκιμών στη Μαλαισία. Μπορεί το Borgo Panigale να έχει κάνει στροφή στη στρατηγική της νέας χρονιάς – με τον Rossi να φεύγει, τον Dovizioso να έρχεται και τον Preziosi να αλλάζει πόστο στην ιεραρχία της ιταλικής ομάδας – ωστόσο είναι εύλογο ότι τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν άμεσα και πρωτίστως χρειάζεται υπομονή και σκληρή δουλειά για τη συνέχεια. Άλλωστε δεν είναι αμελητέα και η δυναμική της Audi, του νέου ιδιοκτήτη, κάτι που δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο.

 

«Μπορεί να ήταν η πρώτη μας ημέρα σε πίστα, μετά από μεγάλο διάστημα, ωστόσο έχουμε την ίδια μοτοσυκλέτα και δεν αργήσαμε να ξεκινήσουμε», σχολίασε ο Αμερικανός άσος της Ducati. «Δούλεψα κυρίως στο στήσιμο και εστίασα στις αναρτήσεις και στο πιρούνι. Σημειώσαμε κάποια πρόοδο αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη διαφορά μας από τους πρώτους. Είμαστε πίσω ακόμη και από τους δοκιμαστές. Γνωρίζαμε όμως ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα κι έτσι ήμασταν προετοιμασμένοι. Πρέπει να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας και να δώσουμε την κατάλληλη πληροφόρηση στους μηχανικούς μας, ώστε να μας βοηθήσουν. Το μπροστινό παραμένει το πρόβλημα, όπως και το γκάζι. Σ’ αυτή την πίστα έχουμε και chattering αλλά αυτό συνέβαινε ανέκαθεν. Θα ήθελα η διαφορά μου να ήταν στο ένα δευτερόλεπτο από τους μπροστά. Οι δυνατότητές μας δεν αντικατοπτρίζονται στη σημερινή μας εμφάνιση».

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang, οι χρόνοι στις 15:00

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, Φωτογραφικό 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα