• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, CRT Τεστ
Πολλά προβλήματα, λίγη ώρα στην πίστα
Νέα 03/02/2013 - 14:58

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη των δοκιμών στη Μαλαισία, τρεις ομάδες CRT παραβρέθηκαν στην πίστα της Sepang για να δοκιμάσουν τη νέα ηλεκτρονική της Magneti Marelli. Ωστόσο στην πορεία παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα που δεν επέτρεψαν στους οδηγούς να περάσουν παρά ελάχιστο χρόνο μέσα στην πίστα.

 

Οι Colin Edwards και Claudio Corti (NGM Forward), Danillo Petrucci και Lukas Pesek(Came IodaRacing) και Hector BarberaHiroshi Aoyama (Avintia Blusens), έφτασαν στην Μαλαισία με πολλές προσδοκίες, ωστόσο η πρώτη ημέρα των ανεπίσημων δοκιμών πέρασε, ως επί το πλείστον, ανεκμετάλλευτη. Ο Danilo Petrucci (στη φωτό) βγήκε πρώτος στην πίστα, με τον Ιταλό αναβάτη να κάνει 27 γύρους, δοκιμάζοντας τη νέα ECU.

 

Η Avintia πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας προσπαθώντας να επιλύσει προβλήματα με τα ηλεκτρονικά, με τον Barbera να βγαίνει στην πίστα αλλά εξαιτίας επιπρόσθετων ηλεκτρονικών προβλημάτων, ολοκλήρωσε μόλις τέσσερεις γύρους. Μόλις μισή ώρα πριν το τέλος κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα ο ομόσταυλός του Hiroshi Aoyama, ο οποίος έκανε 9 γύρους. Ο Ιάπωνας αναβάτης ένιωσε πόνο στον τραυματισμένο του καρπό και θα έχει ακόμα μια ευκαιρία, αύριο, για να αξιολογήσει την κατάστασή του.

 

Οι αναβάτες της NGM Forward δεν είχαν στη διάθεσή τους όλα τα εξαρτήματα εγκαίρως, με τους Edwards και Corti να παρακολουθούν απλά τους μηχανικούς καθώς οι τελευταίοι ολοκλήρωναν τις εργασίες τους. Ο Ιταλός δεν πρόλαβε να βγει καν στην πίστα, ενώ ο Τεξανός άσος κατάφερε να κάνει έναν γύρο, στα τελευταία πέντε λεπτά της διαδικασίας!

 

Αύριο ολοκληρώνεται το ανεπίσημο διήμερο τεστ, με τους έξι αναβάτες να συνεχίζουν τις δοκιμές την Τρίτη, παρουσία και των υπολοίπων αναβατών της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

 

Επόμενο άρθρο »

Παρουσιάστηκε η νέα MV Agusta

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα γόμα ελαστικών στη Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα