• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Η νέα Kawasaki του 2013
Παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη
Νέα 02/02/2013 - 14:50

Παρουσιάστηκε επίσημα η νέα Kawasaki του 2013 και οι αναβάτες της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, Tom Sykes και Loris Baz (χτες είχε γενέθλια και έγινε 20 χρονών). Η παρουσίαση μεταδόθηκε και ζωντανά μέσω της σελίδας της ομάδας στο facebook, ωστόσο όχι απροβλημάτιστα, καθώς το streaming δεν ήταν στα καλύτερα επίπεδα..

 

Δίπλα στους δυο αναβάτες της ομάδας, οι οποίοι και αποκάλυψαν τη νέα μοτοσυκλέτα που είναι πανομοιότυπη με την περσινή, με λίγο περισσότερο μαύρο χρώμα, ήταν ο Διευθυντής της Kawasaki Motors Europe, ο Shigemi Tanaka, ο οποίος και δήλωσε: «Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ! Πριν πέντε χρόνια η Kawasaki ένωσε τις δυνάμεις της με μια νέα ομάδα, την Provec, η οποία διαχειρίστηκε το πρόγραμμα Supersport για την Ευρώπη. Μόλις πέρυσι – και χάρη στην εξαιρετική τους δουλειά – ανέλαβαν να εξελίξουν και την επίσημη προσπάθειά μας στα SBK. Από τεχνικής άποψης, η εν λόγω ομάδα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και όλο το προσωπικό τους συνεργάζεται άψογα με τους συνεργάτες μας ανά την υφήλιο, για να μας δώσουν την Kawasaki Ninja ZX-10R».

 

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα είναι έτοιμη πλέον να ταξιδέψει στην Αυστραλία για περαιτέρω δοκιμές, ενώ στη συνέχεια θα ολοκληρώσει τις προετοιμασίες για τον εναρκτήριο γύρο της χρονιάς, στο Phillip Island, από 22 έως 24 Φεβρουαρίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα γόμα ελαστικών στη Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Έγινε ο 1ος γύρος δοκιμών της Ducati 1199SSTK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα