• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει ο Poggiali!
Θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα
Νέα 29/01/2013 - 14:45

Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε βγει η είδηση ότι ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής (το 2001 στα 125cc και το 2004 στα 250cc) Manuel Poggiali – ο οποίος αποσύρθηκε στην ηλικία των 25 ετών – ήθελε να γίνει δοκιμαστής κάποιας ομάδας στο MotoGP! Ωστόσο τα σχέδιά του αυτά δεν ευοδώθηκαν, μιας και καμμία ομάδα δεν ενδιαφέρθηκε για τις υπηρεσίες του κι έτσι ο ταλαντούχος Ιταλός οδηγός αποφάσισε να επιστρέψει στις πίστες και συγκεκριμένα στο Ιταλικό Πρωτάθλημα.

 

Ο Poggiali θα αγωνίζεται πάνω σε μια Ducati Panigale R, με 17΄ τροχούς της Michelin, για λογαριασμό της Grandi Corse, ομάδας που συμμετέχει στην κατηγορία Superbike. Επικεφαλής στην εν λόγω ομάδα, είναι ο πρώην αναβάτης Davide Grandi και ήταν αυτός ο οποίος έπεισε τον Poggiali να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. «Κάθε φορά που κατέβαινε από τη μοτοσυκλέτα, συνειδητοποιούσα αμέσως – από την έκφραση του προσώπου του – ότι θα τα καταφέρναμε!», σχολίασε ο Grandi, ο οποίος είχε δώσει μια 1198 RS στον Ιταλό οδηγό για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

 

Να σημειώσουμε ότι με τον Poggiali στο ρόστερ του, ο επικεφαλής της ομάδας βασίζεται στο δημοφιλή αναβάτη για να βρει νέους χορηγούς, ώστε να ολοκληρώσει το budget του για το 2013! Ο Poggiali θα κλείσει τα 30 σε λιγότερο από έναν μήνα.

 

Επόμενο άρθρο »

3ο Video: Wrooom 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Συνέντευξη με τον Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα