• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποσύρει τη χορηγία το San Marino;
Ίσως να μην συνεχίσει να στηρίζει το GP του Misano
Νέα 23/01/2013 - 16:03

Η επίσημη ονομασία για τον Γύρο στο Misano, είναι Gran Premio Aperol San Marino e della Riviera di Rimini και αυτό διότι το λιλιπούτειο κρατίδιο του San Marino – απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από την Αδριατική Ριβιέρα – συμβάλλει στη διεξαγωγή του GP.

 

Πλέον όμως, ακόμα και το San Marino – παρά τον πλούτο που συγκεντρώνει – αρχίζει να νιώθει τις επιπτώσεις της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης και αναρωτιέται αν είναι σε θέση να ξοδεύει 900.000 ευρώ το χρόνο για να διαφημίζεται μέσω του MotoGP.

 

Οι γνώμες διίστανται και μερικοί ισχυρίζονται ότι παρά την αναμφίβολη διαφήμιση που δέχεται το κρατίδιο, μέσω του MotoGP, αυτό δεν είναι απαραίτητο καθώς είναι ήδη αρκετά γνωστό σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα υπάρχουν και οι φωνές που λένε ότι αυτή η διαφήμιση δεν φέρνει περισσότερο τουρισμό, ούτε κατ’ επέκταση περισσότερα χρήματα στην τοπική οικονομία και ως εκ τούτου τα χρήματα που ξοδεύονται θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να τονώσουν την οικονομία του τόπου.

 

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και τη γειτονική μας χώρα – μόνο το 2012 έκλεισαν περισσότερες από 100.000 επιχειρήσεις – και το να βρεθεί αυτή την εποχή άλλος χορηγός, είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα.

 

Επόμενο άρθρο »

Κατηγορείται ο… Harley Davidson!

« Προηγούμενο άρθρο

Τραυματίστηκε ο Aoyama

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα