• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατηγορείται ο… Harley Davidson!
Για μια σειρά από κλοπές αυτοκινήτων στη Βραζιλία!
Νέα 23/01/2013 - 17:25

Η βραζιλιάνικη αστυνομία στην πόλη Guapo είχε να αντιμετωπίσει μια σειρά από κλοπές αυτοκινήτων και ο τοπικός αρχηγός κατάφερε – μετά από έρευνες όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ – να βρει το όνομα του ενόχου!

 

Ο λοχίας Cunha– όπως είναι το όνομα του αρχηγού – βγήκε στον τηλεοπτικό σταθμό Goiania και έκανε έκκληση στο κοινό να βοηθήσει στον εντοπισμό του ενόχου, ο οποίος σύμφωνα με τον Cunha, ακούει στο όνομα: Harley Davidson!!

 

Στο συμπέρασμα αυτό οδηγήθηκε μετά από την απαραίτητη έρευνα και έλεγχο των αποδεικτικών στοιχείων. Στο παρακάτω video – δυστυχώς είναι στα πορτογαλικά – ακούμε τον αρχηγό της αστυνομίας να λέει (η μετάφραση έγινε από τη Daily Mail) τα εξής: «Άφησε πίσω του ένα γκρι Τ-shirt, το οποίο χρησιμοποιούσε για να καλύπτει το πρόσωπό του και ένα καπέλο του baseball με χαραγμένη μια νεκροκεφαλή. Πάνω στο καπέλο βλέπουμε και το όνομα: Harley μαζί με το επίθετο του πολίτη: Davidson, που πιθανόν είναι και ο εγκληματίας που ψάχνουμε!».

 

Το video ανέβηκε αμέσως στο youtube, αλλά το ερώτημα που πλανάται είναι ένα: Μπορεί να μην γνωρίζει τις μοτοσυκλέτες Harley Davidson, ωστόσο πως είναι δυνατόν ένας εγκληματίας, ο οποίος καλύπτει το πρόσωπό του για να μην αναγνωριστεί, να κυκλοφορεί με το όνομά του πάνω σε καπέλο;

 

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας – αφού συνδεθείτε στο facebook – ακριβώς μετά το τέλος του άρθρου!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Test, Jerez: Ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

Αποσύρει τη χορηγία το San Marino;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα