• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC-Dakar: Εικόνες από την παρέλαση
Την Κυριακή μπροστά σε ένα ενθουσιώδες πλήθος
Νέα 21/01/2013 - 15:08

Πολυπληθείς η παρουσία του κόσμου στην Plaza de la Constitucion (Πλατεία Συντάγματος) της Χιλής, για να πανηγυρίσουν μαζί με τους πρωταγωνιστές του φετινού ράλλυ Dakar. 229 οχήματα στο σύνολο (από τα 449), ανάμεσά τους 124 μοτοσυκλέτες, κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη σκληρή αυτή δοκιμασία και παρέλασαν την Κυριακή για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο και ο φετινός αγώνας.

 

Ο Πρόεδρος της Χιλής, Sebastian Pinera, υποδέχτηκε προσωπικά τους Πρωταθλητές καθώς για πρώτη φορά το ράλλυ Dakar ολοκληρώθηκε στην πρωτεύουσα της Χιλής. Στο στρατόπεδο του HRC, ο Πρόεδρος, Tetsuo Suzuki, συνεχάρη προσωπικά τους Helder Rodrigues, Javier Pizzolito και Johnny Campbell, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το ράλλυ στην 7η, 8η, και 40η θέση αντίστοιχα.

 

«Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα», σχολίασε ο Tetsuo Suzuki και συνέχισε: «Και οι τρεις αναβάτες μας ολοκλήρωσαν το ράλλυ και όλοι δούλεψαν σκληρά για να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το Dakar είναι ιδιαίτερος αγώνας, καθώς είναι το σκληρότερο ράλλυ του κόσμου απαιτώντας αξιοπιστία των οχημάτων, δυνατούς αναβάτες και στρατηγική ομαδική δουλειά. Τα φετινά αποτελέσματα ήταν ελπιδοφόρα και θα συνεχίσουμε στην εξέλιξη της CRF 450 Rally ώστε να επιστρέψουμε δριμύτεροι την επόμενη χρονιά. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και θα επιστρέψουμε για να παλέψουμε για τη νίκη του χρόνου!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο καιρός επηρεάζει την Ducati στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Squadra Corse Sic 58

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα