• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Squadra Corse Sic 58
H νέα ομάδα που ξεκινά ο Paolo Simoncelli!
Νέα 21/01/2013 - 13:53

To Σάββατο που μας πέρασε, το απόγευμα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έλαβε χώρα το “Buon Compleanno Sic(Happy Birthday Sic) στη μνήμη του αδικοχαμένου Marco Simoncelli, ο οποίος θα γινόταν 26 χρονών…

 

Την διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης είχε αναλάβει το Ίδρυμα για τον αείμνηστο αναβάτη, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του. Περίπου 5.000 θεατές έδωσαν το παρόν, συμπεριλαμβανομένων και των Mattia Pasini και Valentino Rossi. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο, στο Rimini, παρουσιάστηκε και η νέα ομάδα “Squadra Corse Sic 58”, με τους αναβάτες της: Kevin Sabatucci και Mattia Casadei. Οι νεαροί οδηγοί θα συμμετάσχουν στο ιταλικό PreGP Πρωτάθλημα – για αναβάτες ηλικίας από 13 ως 16 ετών – πάνω σε μοτοσυκλέτες της Honda, με χορηγό εταιρεία την San Carlo, τον Fausto Gresini να προσφέρει την τεχνική υποστήριξη και το σημαντικότερο όλων, τον Paolo Simoncelli να είναι ο επικεφαλής!

 

Την αρχική ιδέα της δημιουργίας μιας ομάδας που θα τιμούσε το όνομα του Marco, είχε ο αρχιμηχανικός του τελευταίου, Aligi Deganello (τώρα είναι με την Aprilia στα SBK) και ο Aldo Drudi, οι οποίοι πίστευαν ότι η παρουσία του Paolo Simoncelli θα βοηθούσε στην εξέλιξη νεαρών ταλαντούχων αναβατών.

 

Επόμενο άρθρο »

HRC-Dakar: Εικόνες από την παρέλαση

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Ezpeleta αναλύει τη νέα χρονιά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα