• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: Ήθελα ανέκαθεν να είμαι στη Ducati!
Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας
Νέα 17/01/2013 - 12:00

Μπορεί ο Αμερικανός άσος, Ben Spies, να έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει τη νέα του μοτοσυκλέτα στις δοκιμές της Βαλένθια, τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο και επίσημα έγινε μέλος της ιταλικής οικογένειας, μετά την παρουσίαση της Pramac Ducati το βράδυ της Τρίτης στην Ιταλία.

 

Η Pramac θα έχει εργοστασιακή υποστήριξη από τη Ducati, ενώ η πρώτη έχει και δυο νέους χορηγούς, την Ignite Asset Management (μια εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη που διευθύνεται από βετεράνους επενδυτές με πάθος για τους αγώνες ταχύτητας) που θα υποστηρίζει τον Spies και την Energy T.I. προσωπικό χορηγό του Iannone.

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της οικογένειας της Ducati. Αυτό είναι κάτι που το ήθελα από την αρχή της καριέρας μου. Μαζί με τους μηχανικούς μας έχουμε θέσει νέους στόχους και τώρα θα έχουμε την υποστήριξη του εργοστασίου και της Audi. Η Ducati έχει τέσσερεις δυνατούς αναβάτες με διαφορετικά στυλ οδήγησης, πράγμα που θα ωφελήσει τη Desmosedici και θα τη φέρει στην κορυφή, εκεί που πρέπει να είναι!», τόνισε ο Spies.

 

Η εμπειρία και το ταλέντο του Spies είναι πολύ σημαντικοί παράμετροι για την Pramac Ducati και ο Francesco Guidotti αποκάλυψε ότι η ομάδα του είναι υπερήφανη που έχει στις τάξεις της τον Αμερικανό άσο: «Είναι τιμή για την Pramac Racing να έχει στις τάξεις της τον Ben Spies, ο οποίος έχει τρομερό ταλέντο και εντυπωσιακό οδηγικό στυλ. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, όμως χάρη στην υποστήριξη της Ignite Asset Management και του εργοστασίου, είμαστε σίγουροι ότι θα ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες. Με τον Ben θα προσπαθήσουμε να επιταχύνουμε την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας μας για  να επιτύχουμε τους στόχους το γρηγορότερο δυνατό! Κοιτάμε τη νέα σεζόν με μεγάλο ενθουσιασμό!».

 

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Η παρουσίαση της Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar, 11η ειδική: Νίκη για Caselli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα