• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τώρα θ’ αγωνίζομαι στ’ αστέρια…!
Άλλο ένα τραγούδι στη μνήμη του Simoncelli
Νέα 27/12/2012 - 10:07

Είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι τόσοι άνθρωποι έχουν εμπνευστεί από το χαμό του μεγάλου Ιταλού αναβάτη και πως το τραγικό του ατύχημα έχει γίνει πηγή έμπνευσης γι’ αυτούς που δεν είναι διατεθειμένοι να ξεχάσουν εύκολα τον Simoncelli.

 

Το τελευταίο τραγούδι στη μνήμη του, ονομάζεται “Corro tra le stelle” (Αγωνίζομαι στ’ αστέρια) με στίχους από την Gabriella Mancini – μια δημοσιογράφο που εργάζεται στη Gazzetta dello Sport – και μουσική από έναν μαθητή μιας φημισμένης μουσικής σχολής της Ιταλίας. Οι ερμηνευτές είναι όλοι μαθητές – Agnese Fiorini, Roberta Laguercia, Camilla Perna, Debora Vezzani, Clarissa Vichi – ενώ συμμετέχει και ο Loris Capirossi, o οποίος λέει τα λόγια: “diobò come sono belle… ora corro tra le stelle” δηλαδή: «Θεέ μου πόσο όμορφα είναι… τώρα θ’ αγωνίζομαι στ’ αστέρια». Τέλος, οι φωτογραφίες που πλαισιώνουν το τραγούδι είναι του “δικού μας”, Gigi Soldano.

 

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα η πόλη της Aquila- μετά από αίτημα τοπικού συνδέσμου μοτοσυκλετιστών – έδωσε το όνομα του Marco Simoncelli σε έναν από τους δρόμους της.

 

Επόμενο άρθρο »

Checa: Χρειαζόμαστε την έξαψη

« Προηγούμενο άρθρο

Άγιοι Βασίληδες σε δίτροχα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα