• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Συνεχίζουν μαζί Gresini και Federal Oil
Στροφή στην αγορά της Ινδονησίας με τον Doni Tata Pradita
Νέα 23/12/2012 - 19:41

H Federal Oil, ο πρωτοπόρος κατασκευαστής λαδιού της Ινδονησίας, και η ομάδα του Gresini στη μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά, μετά από μια ικανοποιητική παρουσία το 2012.

 

Η πρόκληση αυτή τη φορά θα είναι διαφορετική, καθώς ο Ινδονήσιος Doni Tata Pradita (στη φωτό) θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αγορά της Ινδονησίας είναι από τις πλέον σημαντικές παγκοσμίως, για τη βιομηχανία μοτοσυκλετών, και το ενδιαφέρον να βρεθεί ένας αναβάτης να την αντιπροσωπεύσει είναι αυξημένο. Σε αυτό ακριβώς θέλει να συμβάλλει η Federal Oil Gresini, με πίστη και αφοσίωση για το στόχο και από τις δυο πλευρές. Ο νεαρός Ινδονήσιος οδηγός έχει ήδη δείξει τη δυναμική του στο τεστ της Βαλένθια και στην Αλμερία και όλα συνηγορούν ότι η πρώτη του χρονιά θα είναι συναρπαστική στη Moto2!

 

«Η ευκαιρία να συνεχίσω τη συνεργασία με μια τόσο μεγάλη εταιρεία, όπως η Federal Oil, και να συνεισφέρω στην εξέλιξη ενός ταλαντούχου Ινδονήσιου αναβάτη, με γεμίζει υπερηφάνεια!», σχολίασε ο Fausto Gresini. «Η Ινδονησία είναι μια πολύ σημαντική αγορά για τη βιομηχανία μοτοσυκλετών και το γεγονός ότι θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε με τον επαγγελματισμό μας και την τεχνική υποστήριξη, σε ένα εγχείρημα που είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσει ένα ολόκληρο έθνος, αποτελεί ακόμα μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της Gresini Racing».

 

Τέλος, ο νεαρός Doni Tata Pradita σχολίασε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Federal Oil και τη Gresini Racing που μου προσφέρουν την πολύτιμη ευκαιρία να αγωνιστώ στη Moto2 το 2013. Δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου που θα βρεθώ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου! Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τις δοκιμές στη Βαλένθια και την Αλμερία, ήταν πραγματικά θετικές. Οι πάντες στην ομάδα με υποστήριξαν και είμαι σίγουρος ότι με τέτοια επαγγελματική αντιμετώπιση, μπορώ να βελτιώνομαι συνεχώς και να τα πάω καλά».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Max Biaggi με ÖHLINS, AFAM, BREMBO & STM

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν φοβήθηκα ποτέ τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα