• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC: Περιμένει αρκετές νίκες από τον Marquez
Ανεβαίνει ο πήχης των προσδοκιών για τον νεαρό άσο
Νέα 17/12/2012 - 11:12

Δεν θα ήταν άτοπο να ισχυριστούμε ότι η άφιξη του Marc Marquez στην ομάδα του HRC ήταν ίσως μια από τις πιο αναμενόμενες μετεγγραφές της σύγχρονης εποχής του MotoGP. Την τελευταία φορά που τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν τόσο έντονα σε έναν αναβάτη – χωρίς να θέλουμε βέβαια να συγκρίνουμε τους δυο τους – ήταν το 2000, όταν ο Valentino Rossi έκανε τη μετάβαση από τα 250cc στα 500cc!

 

Όπως τότε ο Ιταλός σούπερ σταρ, έτσι και ο νεαρός Ισπανός άσος, είναι έτοιμος για το άλμα στη μεγάλη κατηγορία αντικαθιστώντας τον δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Casey Stoner, στην εργοστασιακή ομάδα της Honda. Ένα εγχείρημα διόλου εύκολο για τον νεαρό Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2, ο οποίος νιώθει την πίεση τόσο από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο και από το γεγονός ότι αντικαθιστά πάνω στην RC213V, έναν ομολογουμένως εξαιρετικό αναβάτη.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω όμως, ο Shuhei Nakamoto ανέβασε ακόμα περισσότερο το πήχη των προσδοκιών του HRC από τον νεαρό Marquez: «Θεωρούμε ότι ο Marquez έχει πολύ μεγάλο ταλέντο και ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του!», σχολίασε το αφεντικό του HRC στο MCN και συνέχισε λέγοντας: «Ωστόσο το να οδηγείς στο MotoGP δεν είναι εύκολο. Να κάνεις έναν καλό γύρο είναι εύκολο, ωστόσο να κάνεις πολλούς καλούς σε όλο τον αγώνα είναι δύσκολο και χρειάζεται εμπειρία. Πάντως ελπίζω ότι θα είναι σε θέση να κερδίσει αρκετούς αγώνες, ακόμα και στην πρώτη του χρονιά! Αυτό περιμένουμε από αυτόν!»

 

Επόμενο άρθρο »

Παντρεύτηκε ο Randy de Puniet

« Προηγούμενο άρθρο

Aγώνας Πρωταθλητών: O Grosjean νικητής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA