• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aνυπομονεί για το ντεμπούτο του ο Hopkins
Πως και πως περιμένει να ξεκινήσει την περιπέτειά του στo WSBK o Aμερικανός...
Νέα 22/03/2009 - 00:58
Πως και πως περιμένει να ξεκινήσει την περιπέτειά του στο WSBK και να τεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με κάποιους παλιούς του γνώριμους από τα MotoGP ο John Hopkins.

Ο 26χρονος αναβάτης θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Stiggy Racing Honda και θα πραγματοποιήσει το αγωνιστικό του ντεμπούτο στον τρίτο γύρο της σεζόν που θα διεξαχθεί στις 5 Απριλίου στη Valencia.

«Ξεκινάω τη σεζόν με μειονέκτημα καθώς έχω χάσει τους δύο πρώτους γύρους, όμως με εξιτάρει η ιδέα ότι θα αντιμετωπίσω ξανά τον Max Biaggi, τον Carlos Checa και τους υπόλοιπους αναβάτες. Ο Leon Haslam με τον οποίο θα είμαστε μαζί στην Honda Stiggy, ανέβηκε στο βάθρο στην Αυστραλία, πράγμα που σημαίνει ότι η μοτοσικλέτα έχει πολλές δυνατότητες. Μέχρι τώρα ο Ben Spies και ο Nori Haga έχουν ξεχωρίσει. Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου και στις δυνατότητες της ομάδας και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να παλέψουμε σε μόνιμη βάση για νίκες και παρουσίες στο βάθρο», δήλωσε ο αναβάτης από τη Ramona ο οποίος θα αγωνίζεται με το Νο 121 μιας και το αγαπημένο του 21 έχει αποσυρθεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Superbike προς τιμήν του τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Troy Bayliss.

Αρχιμηχανικός του Hopkins θα είναι ο πολύπειρος Kor Veldman ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Chris Vermeulen και τον Carlos Checa ενώ το 2007 βοήθησε τον James Τoseland να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Ο Hopper θα πάρει μια πρώτη γεύση από την Honda CBR1000RR στην πίστα της Almeria στις 30 Μαρτίου.

Επόμενο άρθρο »

Όλα έτοιμα για το IRTA Test

« Προηγούμενο άρθρο

Colpo grosso της LCR Honda με το Playboy!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα