• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Colpo grosso της LCR Honda με το Playboy!
Τα "κουνελάκια" του Hugh Hefner ετοιμάζονται να ...σκάσουν μύτη στα MotoGP...
Νέα 22/03/2009 - 00:57
Σε μια δύσκολη εποχή όπου οι σπόνσορες επενδύουν όλο και λιγότερα χρήματα στα μηχανοκίνητα σπορ, ο Lucio Cecchinello ετοιμάζεται να κάνει το ...μεγάλο deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από Ιταλία μεριά, ο παλιός αγωνιζόμενος βρίσκεται πολύ κοντά σε μια συμφωνία που αν τελικά πραγματοποιηθεί θα ανεβάσει πολύ τις... μετοχές της ομάδας του.

Tο μεγαλύτερο ανδρικό περιοδικό στον κόσμο, το Playboy, θέλει να διεισδύσει στο χώρο των MotoGP, ένα σπορ με τεράστια απήχηση στον ανδρικό πληθυσμό, αναλαμβάνοντας τη βασική χορηγία της LCR Honda!

Οι πιθανότητες να δούμε το πασίγνωστο λαγουδάκι πάνω στα φέρινγκ της RC212V του Randy de Puniet είναι πάρα πολλές.

«Ακόμα βρισκόμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων. Θα έλεγα ότι οι πιθανότητες για να πραγματοποιηθείΜε τέτοιες παρουσίες στο paddock η αδρεναλίνη θα χτυπήσει... κόκκινα
Με τέτοιες παρουσίες στο paddock η αδρεναλίνη θα χτυπήσει... κόκκινα
η συνεργασία είναι 70%», σχολίασε ο Cecchinello.

Το βασικό πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Κατάρ, λόγω της προσήλωσης που υπάρχει στις θρησκευτικές επιταγές της μουσουλμανικής θρησκείας (σ.σ. το 95% του πληθυσμού είναι Μουσουλμάνοι Σουνίτες), δεν επιτρέπει στην ομάδα του Ιταλού να λάβει μέρος στον αγώνα διαφημίζοντας το συγκεκριμένο περιοδικό.

«Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι δεν έχουμε την άδεια να τρέξουμε στο Κατάρ με αυτόν τον σπόνσορα. Γι' αυτό έχουμε ήδη ζητήσει τη βοήθεια την Ιταλικής πρεσβείας και συζητάμε απευθείας με τον εγγονό του Σουλτάνου Altani. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί στα τέλη Μαϊου», λέει χαρακτηριστικά ο Cecchinello.

Δεν θα είναι πάντως η πρώτη φορά που κάποια εταιρία που προέρχεται από την ευρύτερη βιομηχανία του έρωτα, επενδύει στα μηχανοκίνητα σπορ.

Προσφάτως, η εταρία προφυλακτικών Durex ανέλαβε τη χορηγία του team Pellin στο Ferrari Challenge Trofeo Pirelli, ενώ στο παρελθόν, η ίδια εταιρία, είχε περάσει για ένα φεγγάρι και από το χώρο της F1.

Συγκεκριμένα το 1976 ανέλαβε τη χορηγία της ομάδας του John Surtees -του μοναδικού οδηγού στην ιστορία που έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα GP μοτοσικλετών (σ.σ. τέσσερις φορές στα 500cc και τρεις στα 350cc) και στην F1-, με την οποία συνεργάστηκε μέχρι και το 1978, χρονιά κατά την οποία η ομάδα αποσύρθηκε από το σπορ λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Επόμενο άρθρο »

Aνυπομονεί για το ντεμπούτο του ο Hopkins

« Προηγούμενο άρθρο

«Από το 2010 καταργούνται οι δοκιμές της Παρασκευής»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα