• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Ντεμπούτο στα V8 Supercars;
Ίσως τον δούμε αγωνιζόμενο με τα χρώματα της Red Bull
Νέα 11/12/2012 - 17:16

Όπως όλα δείχνουν, ο Casey Stoner θα κάνει το ντεμπούτο του στις 3 Μαρτίου στην πίστα της Αδελαΐδας – στην Αυστραλία – στα V8 Supercars με τα χρώματα της Red Bull.

 

Ο πρώην άσος της Honda και δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο MotoGP, έκανε δοκιμές σήμερα, υπό την εποπτεία του Πρωταθλητή στα V8 Supercars, Craig Lowndes (στη φωτό μαζί με τον Stoner στη θέση του οδηγού) και του μάνατζέρ, Adrian Burgess.

 

«Έκανε καταπληκτική δουλειά και συνήθισε γρήγορα το αυτοκίνητο!», σχολίασε στο Speedcafe.com ο Burgess από την πίστα. «Έκανε 1.11 μέσα σε τρεις γύρους. Για την ώρα κάναμε αρκετές αλλαγές για να τον αφήσουμε να αισθανθεί πως συμπεριφέρεται ένα V8 Supercar


Πάντως ο Casey δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του και αυτό έσπευσε να τονίσει ο Burgess: «Δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αγωνιστεί. Μόλις τελειώσει η ημέρα θα πάει σπίτι του και θα αξιολογήσει την κατάσταση και θα αποφασίσει αν θέλει να αγωνιστεί. Είχε μια καταπληκτική καριέρα στο MotoGP και δεν θέλουμε να τον πιέσουμε. Ό,τι κι αν αποφασίσει θα τον στηρίξουμε 100%».

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Με μίσησε μετά τη Laguna ο Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Εργασίες συντήρησης στο Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα