• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εργασίες συντήρησης στο Phillip Island
Ξεκίνησε σήμερα η αποκατάσταση της ασφάλτου
Νέα 11/12/2012 - 16:06

Μετά από αρκετά χρόνια φθοράς, η άσφαλτος στην πίστα του Phillip Island θα αποκατασταθεί με εργασίες που ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στην Αυστραλία. Σύμφωνα με τα μέσα της χώρας, για πρώτη φορά από το 1998, μέσα σε δυο ημέρες θα υπάρχει καινούργια άσφαλτος στην πίστα.

 

Στόχος φυσικά του όλου εγχειρήματος, είναι να εξαλειφθούν τα σαμαράκια που δημιουργήθηκαν από την πάροδο των χρόνων, με την πίστα να "ταλαιπωρείται" από αγώνες για το MotoGP, τα SBK, τα V8 Supercars και άλλα events που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο εκεί. Οι υπεύθυνοι μάλιστα, ζήτησαν τη γνώμη και του πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Casey Stoner, ο οποίος υπέδειξε ποια σαμαράκια πρέπει να αφαιρεθούν (τα περισσότερα) αλλά και ποια να μείνουν, καθώς τα τελευταία προσθέτουν στον ιδιαίτερο χαρακτήρα της πίστας.

 

Να σημειώσουμε ότι η δομή της πίστας θα παραμείνει η ίδια, καθώς είναι αυτό που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους αγωνιζομένους εκεί, είτε πρόκειται για αναβάτες μοτοσυκλετών, είτε για τους οδηγούς αυτοκινήτων. Με την αποκατάσταση αυτή είναι φυσικό να πέσουν και οι χρόνοι, όταν οι οδηγοί επιστρέψουν στη δράση. Πάντως, οι πρώτοι που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τη νέα άσφαλτο, θα είναι οι αναβάτες των SBK, με τον αγώνα του Πρωταθλήματος να έχει προγραμματιστεί για τις 24 Φεβρουαρίου 2013.

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Ντεμπούτο στα V8 Supercars;

« Προηγούμενο άρθρο

Το φωτογραφικό άλμπουμ της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα