• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Scassa: Δεν έχω υπογράψει με την ParkinGO
Αρνείται τις φήμες ο Ιταλός αναβάτης
Νέα 11/12/2012 - 13:39

Μεγάλη αίσθηση, πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα του 2013 στα Supersport, είχε προκαλέσει η συμφωνία ανάμεσα σε ParkinGO και MV Agusta, με την ομάδα όμως να μην έχει αποκαλύψει ακόμα ποιος θα είναι ο αναβάτης της την ερχόμενη σεζόν.

 

Το όνομα του Luca Scassa ακούστηκε έντονα και μάλιστα φήμες από την Ιταλία ήθελαν τον αναβάτη να έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο, ωστόσο ο μάνατζερ του Scassa δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook την παρακάτω δήλωση, αρνούμενος ότι υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία με την ομάδα.

 

Αναφορικά με τις φήμες που θέλουν να έχει συμφωνήσει ο Luca Scassa με την ParkinGO MV Agusta για το 2013, θέλω να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενη πλευρά ότι ουδεμία αποφάση έχει παρθεί μέχρι στιγμής.

 

«Είναι ξεκάθαρο όμως, ότι με τις επιτυχίες που είχα με την MVAgusta και με την προσωπική σχέση που έχω με την εταιρεία, η MVAgusta κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και θα ήμουν πανευτυχής αν γινόμουν μέλος της και πάλι. Πάντως, για την ώρα, δεν υπάρχει καμμία συμφωνία και αξιολογούμε την MV Agusta όπως κάθε άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση που έχουμε στα χέρια μας. Την κατάλληλη στιγμή θα αποκαλύψουμε την επιλογή μας για τη νέα σεζόν»


Επόμενο άρθρο »

Το MotoGP πάει στα χιόνια!

« Προηγούμενο άρθρο

Ομάδα Red Bull MotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα