• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Έτοιμος για τον Τίτλο ο Guintoli!
Στόχος μας είναι να παλέψουμε για τον Τίτλο το 2013!
Νέα 10/12/2012 - 12:51

Ο Sylvain Guintoli απέδειξε ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να παίρνει νίκες στα SBK, μιας και κατάφερε να κερδίσει σε 3 αγώνες τη σεζόν 2012, με δυο διαφορετικές ομάδες. Παρά το γεγονός ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τη Fixi Crescent Suzuki για το 2013, ο Guintoli αποφάσισε να ακυρώσει τη συμφωνία και περίμενε να δει τι θα έκανε ο Max Biaggi. Παρά τη δυσαρέσκεια των οπαδών, η κίνηση αυτή του Γάλλου αποδείχτηκε ωφέλιμη για τον ίδιο, μιας και ο Biaggi αποσύρθηκε και άφησε κενή μια από τις πιο περιζήτητες θέσεις στα SBK! «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και ήταν ένα στοίχημα για εμένα, ωστόσο στο τέλος αποδείχτηκε ότι ήταν 100% μια σωστή κίνηση από πλευράς μου», σχολίασε ο Sylvain.

 

To να βρίσκεται στη θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή 2012, Max Biaggi, δεν είναι εύκολη υπόθεση, ωστόσο ο Γάλλος αναβάτης είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στο δύσκολο εγχείρημα και να αναδειχθεί ως διεκδικητής του Πρωταθλήματος για το 2013, δίπλα στους Tom Sykes και Marco Melandri. «Υπάρχει ακόμα διαφορά ανάμεσα σε απλό και εργοστασιακό αναβάτη», τόνισε ο Guintoli στο επίσημο site του Πρωταθλήματος. «Στόχος μας είναι να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα. Υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει και πρέπει να κάνουμε το βήμα μπροστά, αλλά για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε την κατάλληλη μοτοσυκλέτα και τους σωστούς μηχανικούς. Οι μηχανικοί και η μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνίζομαι του χρόνου, είναι σίγουρα οι κατάλληλοι! Έχω πλήρη εμπιστοσύνη ότι θα μου δώσουν ό,τι χρειάζομαι για να παλέψω για τις πρώτες θέσεις. Αυτό έχει σημασία για εμένα. Αυτό είναι που θέλω και είμαι έτοιμος να το πετύχω! Το μόνο που θέλω είναι να διεκδικήσω τον Τίτλο και να μπαίνω στις πίστες παλεύοντας για τη νίκη».

 

Τέλος, παρά το γεγονός ότι δεν ξέρει τους μηχανικούς του και δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι ο αρχιμηχανικός του, ο Guintoli εμπιστεύεται απόλυτα την κρίση του DallIgna: «Εμπιστεύομαι 100% τις αποφάσεις του Luigi DallIgna επειδή ξέρει τι χρειάζονται οι αναβάτες και γνωρίζει τι γίνεται. Εμπιστεύομαι πλήρως την Aprilia και αυτό επειδή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Εγώ γνωρίζω τι πρέπει να κάνω στην πίστα και αυτοί ξέρουν πώς να με βοηθήσουν να το κάνω σωστά!».

 

Επόμενο άρθρο »

Κληρώθηκαν μαζί Lorenzo-Vettel

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα πίστα στη Μαλαισία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα