• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sic Supermoto Day: Δεύτερη ημέρα
Πρωτιά για Dovizioso – Hermunen!
Νέα 03/12/2012 - 10:48

Τo διήμερο event, στη μνήμη του Marco Simoncelli, ολοκληρώθηκε χτες με πάνω από 5.000 κόσμο να παρακολουθεί τον Αγώνα, παρά το κρύο και το βροχερό καιρό. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε – για το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος Marco Simoncelli – ξεπέρασε τα 90.000 ευρώ!

 

Τα μεγάλα ονόματα από διαφορετικά Πρωταθλήματα και κατηγορίες, αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλον σε έναν αγώνα αντοχής διάρκειας 58 γύρων, κάτω από δυνατή βροχή, με νικητές το δίδυμο Dovizioso (ο μεγάλος αντίπαλος του Simoncelli από τα minimotos μέχρι το MotoGP)Hermunen! Στη δεύτερη θέση, με διαφορά μόλις μισού δευτερολέπτου, βρέθηκαν οι WinstanleyIddon.

 

Με την 3η θέση συμβιβάστηκε ο Valentino Rossi – μαζί με τον ομόσταυλό του Thierry Van Den Bosch – παρά το γεγονός ότι όσοι παρακολούθησαν το event δήλωσαν ότι οδήγησε τρομερά! Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό, μένοντας 30 δευτερόλεπτα πίσω. Αρκετά πιο πίσω, στην 8η θέση, συναντούμε τον Biaggi μαζί με τον Adrien Chareyre.

 

Τα τρόπαια παρέδωσε, συγκινημένος, ο πατέρας του Marco, Paolo Simoncelli, ο οποίος πνίγηκε στις αγκαλιές των αναβατών που παραβρέθηκαν.

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Είμαι χαρούμενος για το Ίδρυμα του Sic!

« Προηγούμενο άρθρο

Sic Supermoto Day: Πρώτη ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα