• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sic Supermoto Day: Πρώτη ημέρα
Εικόνες και video από το event!
Νέα 02/12/2012 - 19:13

Χτες, Σάββατο, διεξήχθη η πρώτη ημέρα του Sic Supermoto που έλαβε χώρα στη πίστα Sagittario, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος Marco Simoncelli.

 

Αν και όλα ξεκίνησαν στο στεγνό, τα απειλητικά γκρίζα σύννεφα στον ορίζοντα έφεραν τη βροχή και ανάγκασαν τους αναβάτες να φορέσουν τα βρόχινα ελαστικά, κάτι που περιέπλεξε τα πράγματα στις κατατακτήριες. Την pole position πήραν οι Winstanley Matt -Christian Iddon, ενώ στη δεύτερη θέση ακολούθησαν οι Mattia Pasini - Ivan Lazzariniκαι την πρώτη σειρά ολοκλήρωσαν οι Andrea Antonelli - Massimiliano Verderossa.

 

Την μίνι έκπληξη – όχι τόσο για τη θέση του – έκανε ο Andrea Dovizioso, ο οποίος παρά τα προβλήματα με το λαιμό του (θυμίζουμε ότι στο τριήμερο τεστ της Ducati στη Jerez, έκανε μόλις 2 γύρους την πρώτη ημέρα!) έδωσε κανονικά το παρόν και κατέληξε στην 4η θέση, μαζί με τον Mauno Hermunen. Πίσω του, θα πάρει θέση ο θριαμβευτής του Rally της Monza, Valentino Rossi με ομόσταυλο τον Thierry Van Den Bosch.

 

Τέλος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα SBK, Max Biaggi (με ομόσταυλο τον Adrien Chareyre) τα είχε πάει καλά στο στεγνό, ωστόσο στο βρεγμένο δεν βρήκε τις κατάλληλες λύσεις για τη μοτοσυκλέτα του και κατέληξε στην 14η θέση. Να σημειώσουμε ότι ο Ιταλός πρώην αναβάτης των SBK, γνωρίζει πολύ καλά τη συγκεκριμένη πίστα, μιας και εκεί συνήθιζε να κάνει προπονήσεις.

 

Επόμενο άρθρο »

Sic Supermoto Day: Δεύτερη ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test: Βροχή στην Ισπανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα