• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Ducati Test
Οι χρόνοι μέχρι το μεσημέρι
Νέα 28/11/2012 - 16:37

Σήμερα η πίστα της Jerez είχε την τιμητική της, με αναβάτες από το MotoGP, τα SBK και τα Superstock να κατακλύζουν την ισπανική πίστα, που τους υποδέχτηκε με καθαρό ουρανό αλλά χαμηλή θερμοκρασία.

 

Η Ducati ήταν παρούσα με τους αναβάτες της, με τον “παλιό ”Nicky Hayden να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο μέχρι το μεσημεριανό διάλειμμα, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1.40.976. Από την πλευρά του ο Andrea Dovizioso βγήκε στην πίστα, ωστόσο ολοκλήρωσε μόλις δυο γύρους προτού αποχωρήσει με πόνο στο λαιμό του, μετά από μια απότομη κίνηση. O Dovi είναι στο γκαράζ της ομάδας και δέχεται τις πρώτες βοήθειες, ενώ άγνωστο είναι αν θα βγει το απόγευμα στην πίστα.

 

Ο Michele Pirro κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως δοκιμαστής της εταιρείας του Borgo Panigale και κατάφερε να κάνει χρόνο στο 1.42.770, παίρνοντας την άτυπη δεύτερη θέση. Ο Iannone σημείωσε 1.43.470, με τον Aoyama να σταματά το χρονόμετρο στο 1.43.500 πάνω στη CRT μοτοσυκλέτα του. Καλύτερος χρόνος για τον Barbera το 1.45.204. Οι δοκιμές συνεχίζονται μέχρι τις 7 σήμερα το απόγευμα (ώρα Ελλάδας).

 

Επόμενο άρθρο »

Σταθερός και δυνατός ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

O Ezpeleta στην Αργεντινή

Χορηγοί