• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σταθερός και δυνατός ο Marquez
Ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση το τεστ στη Sepang
Νέα 28/11/2012 - 18:30

Ο Marquez ολοκλήρωσε το τριήμερο ανεπίσημο τεστ της Honda στη Μαλαισία, με τη βροχή να κάνει την εμφάνιση της το απόγευμα, για μια ακόμη φορά φέτος. Όπως και χτες, ο νεαρός άσος του HRC βγήκε αργοπορημένα στην πίστα, περιμένοντας να στεγνώσει η άσφαλτος, δουλεύοντας σκληρά σε διαφορετικά set-up ώστε να είναι έτοιμος στο επίσημο τεστ του Φεβρουαρίου, το οποίο όπως μπορεί να δει κανείς στο πάνω μέρος του site, στη σχετική αντίστροφη μέτρηση, θα γίνει σε 68 ημέρες και μερικές ώρες, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

 

«Στην αρχή η πίστα ήταν λίγο βρεγμένη από τη χτεσινοβραδινή βροχή κι έτσι δεν βγήκαμε έξω παρά μόνο στις 11:45», τόνισε ο νεαρός αναβάτης. «Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα σήμερα, κάποια από αυτά δεν δούλεψαν αλλά έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις δοκιμές που θα γίνουν εδώ το Φεβρουάριο. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι οι χρόνοι μου ήταν σταθεροί και έχω καλό ρυθμό στη μοτοσυκλέτα. Θέλαμε να κάνουμε προσομοίωση αγώνα στο τέλος, αλλά μας πρόλαβε η βροχή».

 

«Από φυσικής άποψης, είμαι σίγουρα χαρούμενος, ωστόσο πρέπει να δουλέψω το χειμώνα ώστε να είμαι δυνατότερος στο επόμενο τεστ. Πάντως σε γενικές γραμμές νιώθω καλά. Ακόμα και στους 10 γύρους της προσομοίωσης, οι χρόνοι μου ήταν σταθεροί και ένιωθα δυνατός. Ήταν ένα θετικό τεστ και ένιωθα ότι κάθε ημέρα βελτιωνόμασταν. Τώρα πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες, μέχρις ότου επιστρέψουμε εδώ μαζί με τους υπόλοιπους!»

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: Ημέρα 3η

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Ducati Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα