• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang HRC Test: Ημέρα 2η
Πρώτος ο Marquez στο στεγνό
Νέα 27/11/2012 - 14:48

Ο καιρός έκανε το χατίρι των αναβατών του HRC στη Μαλαισία και ο Marquez με τον Bautista μπόρεσαν να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες τους σε στεγνές συνθήκες. Γύρω στις 11:30 το πρωί η πίστα είχε στεγνώσει και η θερμοκρασία έφτασε στους 32οC με 65% υγρασία. Ο Marquez – ο οποίος δοκίμασε αρκετά set-up στη μοτοσυκλέτα του, ενώ είχε την ευκαιρία να οδηγήσει και την πρωτότυπη του 2013 – σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών στη Μαλαισία. Ο νεαρός Ισπανός ολοκλήρωσε 60 γύρους, με καλύτερο χρόνο στα 2.01.355, το οποίο είναι μόλις ένα δευτερόλεπτο πάνω από τον χρόνο της pole φέτος. Παράλληλα ο εκπληκτικός Marc κατάφερε να ρίξει το χρόνο του, σε σχέση με χτες, κατά 2 ολόκληρα δευτερόλεπτα, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πόσο άνετα αισθάνεται πάνω στην 1000cc.

 

Ο αναβάτης του Gresini, Alvaro Bautista, συνέχισε να δοκιμάζει τα νέα εξαρτήματα της Showa, όντας δεύτερος πίσω από τον Marquez με χρόνο στα 2.01.950. Μετά τις χτεσινές δοκιμές στο βρεγμένο, ο Bautista είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση της Showa, ενώ ευελπιστεί ότι θα έχει την ευκαιρία να ξαναδοκιμάσει τα πράγματα της Showa στο βρεγμένο. Πάντως, όπως και χτες, ο Ισπανός αναβάτης δεν έδειχνε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα των δοκιμών. Αύριο, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα εξαρτήματα από τη Nissin, την εταιρεία που επιμελείται των φρένων της μοτοσυκλέτας του.

 

Στους δοκιμαστές της ομάδας, ο Akiyoshi ολοκλήρωσε 48 γύρους και σταμάτησε το χρονόμετρο στα 2.03.820, ενώ ο Takahashi – ο οποίος είχε μια πτώση χωρίς συνέπειες – έκανε 57 γύρους με καλύτερο χρόνο στα 2.07.360

 

Επόμενο άρθρο »

O Bryan Staring στη CRT του Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Το grid του 2013 μέχρι σήμερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA