• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bryan Staring στη CRT του Gresini
Έκπληξη η επιλογή του Αυστραλού!
Νέα 27/11/2012 - 15:52

O Bryan Staring – 3 φορές Πρωταθλητής Αυστραλίας στα 125GP, Supersport και Superbike – θα αγωνίζεται του χρόνου στο MotoGP με τη CRT μοτοσυκλέτα του Gresini. Τη σεζόν 2012, ο 25χρονος αναβάτης αγωνίστηκε στα Superstock, με την Pedercini Kawasaki, νικώντας σε Aragon, Brno και Portimao, στο δρόμο για την 4η θέση στη βαθμολογία.

 

«Σε όλη μου τη καριέρα, ποτέ δεν πίστεψα ότι θα βρισκόμουν στα paddock του MotoGP, καθώς κάτι τέτοιο φαινόταν άπιαστο!», δήλωσε ο Staring «Μοιάζει απίστευτο που έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σ’ αυτό το Πρωτάθλημα, με μια ομάδα όπως η Go & Fun Honda Gresini. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρόκληση που είχα ποτέ και θα την αντιμετωπίσω όπως όλες τις άλλες: θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου! Ξέρω ότι έχω πολλά να μάθω και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον Fausto Gresini και τους χορηγούς της ομάδας που συνέβαλλαν ώστε να βρίσκομαι σ’ αυτή τη θέση σήμερα».

 

Να θυμίσουμε ότι ο Staring παίρνει τη θέση του Michele Pirro, ο οποίος θα είναι δοκιμαστής της Ducati.

 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Fausto Gresini, δήλωσε τα εξής: «Η Go&Fun Honda Gresini ολοκληρώνει τους οδηγούς της για τη νέα χρονιά, με την προσθήκη του Bryan Staring. Στο νεαρό Αυστραλό εμπιστευόμαστε τη συνέχεια του CRT project μας, στο οποίο – μετά και το πολύ καλό αποτέλεσμα στον τελευταίο γύρο της Βαλένθια – έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη. Ο Bryan ήταν πολύ καλός στα Superstock 1000 φέτος και έχει την κατάλληλη προσέγγιση που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας με την FTR-Honda. Ανυπομονώ να τον δω στην πίστα με τους μηχανικούς και είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστεί αμέσως».

 

Τέλος, να υπογραμμίσουμε ότι ο Staring, μετά και την αποχώρηση του Casey Stoner, θα είναι ο μοναδικός Αυστραλός του grid τη νέα σεζόν.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Canepa στα Superstock το 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang HRC Test: Ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα