• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MV Agusta και ParkinGO μαζί το 2013!
Ανακοινώθηκε η συνεργασία τους στα Supersport
Νέα 24/11/2012 - 10:57

Η σημαντική ιταλική εταιρεία, MV Agusta, ανακοίνωσε και επίσημα την συνεργασία της με την ParkinGO, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport, η οποία θα έχει τριετή διάρκεια. Φυσικά η ομάδα θα έχει εργοστασιακή υποστήριξη για την F3 675. «Με μεγάλη μου ικανοποίηση ανακοινώνω τη συμφωνία με τη ParkinGO. Για μένα, προσωπικά, πρόκειται για μια μεγάλη και συναρπαστική πρόκληση, καθώς έχω κληρονομήσει από τον πατέρα μου το πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είμαι βέβαιος, με την πολύτιμη εμπειρία του Massimo Bordi, ότι διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να πάρουμε σημαντικά αποτελέσματα», τόνισε ο Giovanni Castiglioni, Πρόεδρος της MV Agusta.

 

Από την πλευρά του, ο Giuliano Rovelli, σχολίασε: «Μιλάγαμε με τον αδερφό μου Paolo για τη μεγάλη ευθύνη αλλά και – ταυτόχρονα – τη μεγάλη ικανοποίηση που απορρέει μιας τέτοιας συμφωνίας. Ήδη από τις πρώτες μας συναντήσεις υπήρχε κατανόηση με τη διαχείριση της εταιρείας. Οι βλέψεις και των δυο μας, αποτελούν εγγύηση ώστε να κερδίσουμε το καλύτερο από αυτήν τη συνεργασία!»

 

Να σημειώσουμε ότι η ParkinGO δεν έχει – για την ώρα – ανακοινώσει τον πιθανό αναβάτη της, με το όνομα του Luca Scassa να είναι το μόνο που έχει ακουστεί για την ομάδα.

 

Επόμενο άρθρο »

MONSTER ENERGY ATHENS SUPERCROSS 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Monza: O Rossi 1ος την 1η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα